هنگام سخنرانی سیدحسن خمینی در حرم امام چه رخ داد
یزدفردا : هنگام سخنرانی سیدحسن خمینی فرزند یادگار همیشه جاوید امام راحل در حرم امام چه اتفاق افتاد واین خبر چه بود که خیلی از نکات مهم بیست و یکمین سالگرد روح خدا خمینی کبیر(ره) را تحت الشعاع قرار داد وهمه به گونه ای این حادثه را تحلیل و تفسیر می کنند .
و بدنیست با هم مرور کنیم خبر های این اتفاق را از دید رسانه های مختلف و نحوه پوشش این خبر را
شاید از انعکاس ها حداقل بتوانیم برداشت های رسانه های مختلف را از این حرکت بازبینی نموده
و البته با این اعتقاد که جامعه قعلی ایران اسلامی به آن سطح آگاهی رسیده است که بتواند راه درست را از نادرست تشخیص داده و با تکیه به رهنمودهای ارزشمند رهبر فرزانه انقلاب حضرت آیت الله خامنه ای که گزارش آن قبلا در یزدفردا به صورت ویژه انعکاس داده شد بیابد و با تکیه بر راه امام به هدف امام بیاندیشید و عمل نماید :
اتفاقات چهاردهم خرداد ماه 89 واکنش های متعددی داشت که می توان به :
- فارس اینگونه گزارش داد :
- هنگام سخنرانی سیدحسن خمینی در حرم امام رخ داد
شعارهای خودجوش مردم علیه سران فتنه
یزدفردا" مردم حاضر در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) به صورت ممتد در هنگام سخنرانی سیدحسن خمینی شعارهایی را در حمایت از رهبر معظم انقلاب و علیه سران فتنه (مرگ بر موسوی و...) سر دادند.
پیش از آغاز خطبههای نماز جمعه امروز تهران توسط حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در مرقد مطهر امام خمینی ایراد میشود، سیدحسن خمینی در جایگاه سخنرانی حاضر شد تا برای مردم سخنرانی كند.
در ابتدای سخنرانی سیدحسن خمینی مردم شعارهایی ازجمله «مرگ بر ضد ولایت فقیه»، «مرگ بر موسوی»، «این همه لشكر آمده به عشق رهبر آمده»، «خونی كه در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست»، «ما اهل كوفه نیستیم، علی(ع) تنها بماند، نواده روح الله سید حسن نصرالله، ای یادگار امام رهبر ما خامنه ای والسلام، بصیرت حاج احمد هدیه به بستگانش... و شعارهایی نیز علیه سران فتنه و در حمایت از رهبر فرزانه انقلاب سر دادند.
سیدحسن خمینی در مواجهه با جمعیت كمنظیر مردم كه شعار "ما اهل كوفه نیستیم، علی تنها بماند " سرمیدادند تأكید كرد: قطعاً همینطور است.
مردم همچنان خطاب به سید حسن خمینی شعارهای "بصیرت، بصیرت " سردادند و این درحالی بود كه شبكه خبر صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران هنگام سردادن شعارها، صدای مراسم را قطع و وصل میكرد.
سیدحسن خمینی كه به دلیل شعارهای گسترده مردم نمیتوانست آنگونه كه میخواهد سخنرانی كند، گفت: اگر دوستان بنای شعار دارند، بهتر است اجازه دهند من چند دقیقهای صحبت كنم، وقتی كه رهبری معظم انقلاب تشریف آوردند و در جایگاه قرار گرفتند، طبیعتاً نسبت به آن بزگوار ابراز احساسات میكنند.
شدت شعارهای مردم به حدی بود كه سید حسن خمینی نتواند به سخنان خود ادامه دهد.
وی در ادامه و در حالی كه مردم هنوز شعار میدادند، با بیان اینكه روز گذشته روز ولادت حضرت زهرا(س) بود و امروز نیز روز رحلت امام عظیمالشأن انقلاب است، به تقارن ولادت حضرت زهرا(س) و میلاد امام راحل اشاره كرد.
سیدحسن خمینی تقارن این روز را به نوعی مبین یك ویژگی بزرگ دانست و افزود: امام بزرگوار در دیروز یعنی روز ولادت زهرای اطهر به دنیا آمد و در 14 خرداد از میان ما رفتند.
وی این تقارن را زمینه سخن خود قرار داد و با اشاره به ویژگیهای سالها و دهههای پایانی قرن گذشته یادآور شد: امام خمینی(ره) در آن ویژگیها و شرایط رشد و نمو كرد و با زندگی و رشد در آن فضا و جامعه توانست به موقعیت ممتازی كه میبینیم و میشناسیم و امروز در جامعه با آن مواجهیم، برسد كه آن شرایط بسیار ممتاز و متفاوتی است.
سیدحسن خمینی كه به دلیل شعارهای گسترده مردم علیه فتنهگران و اعتراض به سكوت وی در برابر اقدامات فتنهگران علیه آرمانهای امام خمینی(ره) اعم از ولایت فقیه و قدس و ... نمیتوانست به سخنرانی خود ادامه دهد، با ناراحتی خطاب به مردم گفت كه هنوز 20 سال از رحلت امام(ره) نگذشته است.
وی برای آرام كردن مردم و جلوگیری از شعار دادن آنها، سه بار خواستار ذكر صلوات از سوی حاضرین در مراسم شد ولی مردم از سر دادن شعار علیه سران فتنه دست بردار نبودند.سید حسن خمینی در ادامه گفت كه انشاالله عزاداری مقبول باشد.
سیدحسن خمینی در حالیكه همه مردم یك صدا و یكپارچه در داخل و بیرون حرم علیه فتنهگران شعار میدادند، گفت: مردم از گروه اندكی كه شلوغ میكنند، بیزارند و مردمی كه بیرون صحن حضور دارند، علاقمند به امام خمینی(ره) هستند.
وی سپس افزود: اجازه بدهید چند دقیقه صحبت كنم، چراكه شأن مراسم سالگرد امام(ره) چنین نیست كه برخی اندك اینچنین انجام میدهند.
سیدحسن خمینی بارها در میان شعارهای حاضرین خواستار قطع شعارهای مردمی و ادامه سخنرانی خود شد كه مردم حاضر در مراسم به دلیل سكوت وی در فتنههای اخیر در برابر اقدامات فتنهگران در مقابله با آرمانهای امام(ره)، شعارهای خود را ادامه دادند.
وی كه در مواجهه با این شعارها نتوانست سخنرانی خود را آنگونه كه میخواهد به پایان برساند، گفت: من معذرت میخواهم و از خدا میخواهم ما را با امام راحل محشور كند.
سیدحسن خمینی كه چندبار سعی كرد مانع شعار دادن مردم علیه فتنهگران شود اما موفق به این كار نشد با بیان اینكه مانعی ندارد و انشاالله خداوند همه ما را غریق رحمت و لطف خود كند، خواستار قرائت فاتحهای برای شادی روح امام(ره)، فرزندان ایشان و شهدا شد و سپس سخنرانی خود را نیمه تمام به پایان رساند.
به گزارش فارس، مجری برنامه پس از پایان یافتن سخنان سید حسن خمینی، خطاب به حاضرین در مراسم گفت با یك صلوات سكوت كنید، چرا كه رهبر معظم انقلاب برای سخنرانی تا لحظاتی دیگر وارد جایگاه خواهند شد كه این سخن مجری موجب شد مردم با ذكر یك صلوات، به طور كامل سكوت كرده و آماده ورود رهبر انقلاب شوند.
مردم با ورود رهبر انقلاب، پس از دقایقی سر دادن شعار در حمایت از ایشان، به طور كامل سكوت كردند و مشغول گوش فرادادن به خطبههای مقام معظم رهبری در این مراسم كمنظیر شدند.
-
شبکه ایران :
-
حاشیههای مراسم سالگرد؛ همه عزاداران یکپارچه علیه سران فتنه شعار میدادند
تک تک عزاداران امام راحل با شعار از سید حسن خمینی می خواستند تا علیه سران فتنه موضع گیری کند. آنان شعار "مرگ بر موسوی"و "مرگ بر منافق" را ادامه دادند و به درخواست سیدحسن خمینی برای سکوت توجهی نکردند.
به گزارش ایران، مراسم بیست و یکمین سالگرد ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی که در حرم مطهر ایشان برگزار شد، با حاشیه هایی مختلف و داغی همراه بود که در ادامه بخشی از آن ها اشاره می کنیم:
*این مراسم که در صحن شهید مصطفی خمینی حرم امام راحل برگزار و دقایقی پس از ساعت 10 صبح با مداحی یک از مداحان اهل بیت آغاز شد.
*مسئولان ارشد کشور از جمله روسای سه قوه و مجمع تشخیص مصلحت نظام به تدریج و با فاصله در این مراسم حضور پیدا کردند.
*دکتر احمدی نژاد سخنران اول این مراسم بود که وقتی در اواسط سخنانش به موضوع انتخابات رسید و گفت، در طول 30 سال گذشته برخی خودخواهان رای مردم را لگدمال می کردند، شعار "مرگ بر موسوی" در حرم مطهر امام راحل فریاد زده شد و مردم یکپارچه سعی در تکرار آن داشتند.
*مردم سعی کردند با شعارهای "احمدی بتشکن بت بزرگ را بشکن"، "ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند"، "این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده"، "وصیت حاج احمد پیروی از ولایت"، "مرگ بر موسوی" و "مرگ بر منافق" حمایت خود را از رئیس جمهور اعلام کنند.
*پس از تکرار چندین باره این شعارها از سوی مردم، احمدی نژاد سخنان خود را چندین بار قطع کرد و همزمان با اشاره دست گفت صبر کنید، هرچه فریاد دارید در ادامه بر سر مستکبران بکشید.
*حجت الاسلام سید حسن خمینی سخنرانی دوم پیش از خطبه ها بود. وی ابتدا به رهبر معظم انقلاب خوش آمد گویی گفت و سپس تلاش کرد تا درباره امام خمینی (ره) سخنانی را مطرح کند.
*اما همزمان با حضور سید حسن خمینی در پشت تریبون سخنرانی، عزاداران میلیونی امام راحل یکپارچه در اعتراض به سران فتنه اقدام به سر دادن شعارهای مختلفی کردند.
*مردم شعارهایی همچون "ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند"، "این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده"، "خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست"، "وصیت حاج احمد پیروی از ولایت"، "نواده روح الله سید حسن نصرالله"، "مرگ بر موسوی" و "مرگ بر منافق" سر دادند.
*مردم با شعار از سید حسن خمینی می خواستند تا علیه سران فتنه موضع گیری کند. از این رو آنان همچنان شعار "مرگ بر موسوی"و "مرگ بر منافق" را ادامه دادند و به درخواست سیدحسن خمینی برای سکوت توجهی نکردند.
*وی در ادامه چندین بار با بیان جمله "اجازه بدهید" و "صلوات بفرستید" سعی کرد از ادامه اعتراض ها علیه سران فتنه جلوگیر کند و زمینه را برای ادامه سخنانش فراهم کند اما مردم همچنان شعار "مرگ بر موسوی" سر دادند.
*پس از این بود که سید حسن عزاداران امام راحل حاضر در حرم را "گروه اندک" نامید و گفت "مردم از گروه اندکی که شلوغ میکنند، بیزارند." این سخنان سید حسن موجب شدت گرفتن اعتراضات و شعارها علیه سران فتنه و بلندتر شدن صدای مردم حاضر در داخل و خارج از صحن شد.
*شدت و ابعاد شعارهای جمعیت میلیونی مردم به حدی بود که سخنرانی سید حسن خمینی تحت تاثیر فریاد جمعیت قرار گرفت اما با این وجود وی سخنرانی اش را چند دقیقه ادامه، سپس پایان داد. پس از این بود رهبر معظم انقلاب وی را بوسید. همزمان شعارهای یکپارچه مردم ادامه داشت.
*جالب اینکه اعتراض یکپارچه مردمی علیه سران فتنه و تاکید سیدحسن خمینی بر سکوت مردم، در جریان مراسم سالروز رحلت امام سال گذشته هم رخ داده بود که این موضوع باعث تحریک بیشتر مردم شد. در سال 88 هم همزمان با سخنرانی سید حسن خمینی مردم یکپارچه شعار "احمدی دلاور، پیرو خط رهبر" سر می دادند و سیدحسن هم از مردم می خواست که ساکت شوند.
*در مراسم ظهر امروز اندکی بعد از اینکه سید حسن خمینی تریبون را ترک کرد، رهبر معظم انقلاب در میان شور و استقبال کم نظیر جمعیت میلیونی مردم به جایگاه سخنرانی آمدند.
*مردم با شعار "ای رهبر آزاده آماده ایم آماده"، "ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند"، "این همه لشکر آمده به عشق رهبر آمده"، "خونی که در رگ ماست، هدیه به رهبر ماست" و.. از ایشان استقبال کردند.
*ایشان چندین بار جوانان کشور و بویژه جوانانی را که در صحن حرم مطهر حضور داشتند، با صفت "جوانان پرشور" یاد کردند.
*در هنگام ایراد خطبه های نماز جمعه همه مقامات عالیرتبه نظام حضور داشتند. علاوه بر سران سه قوه و رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام، امیر سرلشکر صالحی، امیر پوردستان، حجتالاسلام آلهاشم، عباس جعفری دولتآبادی، غلامعلی حدادعادل، اسفندیار رحیممشایی، محمدباقر قالیباف، حجتالاسلام رازینی، علیاکبر صالحی، محمد نجار، حجتالاسلام اژهای، بختیاری وزیر دادگستری، حسینی وزیر ارشاد، امیر دریادار سیاری، فتاح، آیتالله مقتدایی، آیتالله مهدوی کنی، حجتالاسلام ابوترابی، سرلشکر جعفری، وحیدی وزیر دفاع، آیتالله خزعلی، نیکزاد وزیر مسکن، محمدرضا رحیمی معاون اول رئیس جمهور، آیتالله شاهرودی رئیس سابق قوه قضاییه، آیتالله جنتی دبیر شورای نگهبان، حجتالاسلام صدیقی امام جمعه موقت تهران، حجتالاسلام امامی کاشانی امام جمعه موقت تهران، محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام، آیتالله ریشهری، حجتالاسلام ناطق نوری، منوچهر متکی وزیر امور خارجه،حجتالاسلام رئیسی معاون اول قوه قضاییه و برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در مراسم حاضر بودند.
*در پایان "بزرگترین نماز جمعه تاریخ" به امامت رهبر معظم انقلاب اقامه شد.
فارس منتشر کرد:نامه سرگشاده بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس:
- اعتراض مردم به سید حسن خمینی از سر دلسوزی و خیرخواهی بود
بسیج دانشجویی دانشگاه تربیت مدرس تهران با صدور بیانیهای تأكید كرد كه اعتراض مردم به سید حسن خمینی از سر دلسوزی و خیرخواهی و در جهت وصیت نامه پدر بزرگوار ایشان حاج احمد آقای خمینی صورت گرفت.
متن نامه سرگشاده بسیج دانشجویی دانشگاه تربیتمدرس به شرح ذیل است:
آنچه در سالروز رحلت امام راحل گذشت و فریاد اعتراضگونهای كه در شعارهای پی در پی مردم تبلور یافت، تجلی قضاوتی پرمعنا بود كه اكنون و از پس فرونشستن گرد و غبار فتنه، خواه، ناخواه نسبت به بازماندگان و مدعیان گذشته خط امام(ره) شكل گرفته است؛ كسانی كه مورد اعتماد و وثوق مردم بودند و انتظار رفته و میرود در خط امام(ره) و در حمایت از ولایت قرار گیرند و مرزهاشان را با صف فتنه و صف معاندین نظام شفاف سازند.
جناب حجتالاسلام والمسلمین سیدحسن خمینی!
آنان كه در یادبود پیر و مراد خویش یعنی خمینی كبیر خود را با زحمت و مشقت به بهشت زهرا رسانده بودند را شما خوب میشناسید، اینان همان پابرهنگان انقلابند؛ همانها كه پیش از این از عبای شما به تبرك بوسه میگرفتند و با حضورتان عطر امام را استشمام میكردند؛ كسانی كه امام و بیت امام را گرامی میداشتند و البته اكنون از همراهی بیت امام با فتنهگران نگران و شگفتزده اند.
كاش فیلمهای نماز جمعه را مرور كنید و مشتهای گره كرده مردم را ببینید و دریابید كه اعتراضها تنها محصور در محوطه داخل حرم هم نبود. مردم در داخل و خارج حرم یكپارچه شعار میدادند: "وصیت حاج احمد؛ پیروی از ولایت ". آیا وقت آن نرسیده كه بنشینید و چرایی این اعتراض پرمعنا را تحلیل كنید؟
تولیت آستان امام راحل،
آیا از خود پرسیده اید كه چرا دوستداران بیت امام شعارهای پرحرارتشان را در حرم امام و در اعتراض به شما وانگذاشتند و آیا پرسیدهاید كه چرا در بین مردم جمعی به حمایت از شما برنخواست تا شرایط سخنرانیتان فراهم شود؟ چرا از حمایت جمعیتی ولو اندك و محدود نیز در حرم امام بیبهره ماندید؟! صاحبان بصیرت و اندیشه، واقعیت را انكار نمیكنند؛ بلكه به تحلیل آن دست مییازند و اكنون این شمایید كه میبایست فریاد مردم را كه در سراسر حرم تنین افكند، تحلیل كنید.
آیا از خود پرسیدهاید كه چرا وصیت نامه سید احمد بار دیگر دست به دست میچرخد و مردم این عبارات را تكرار می كنند كه: "به حسن و برادرانش این توصیه رامینمایم كه همیشه سعی كنند در خط رهبری حركت كنند و از آن منحرف نشوند كه خیر دنیا و آخرت در آن است و بدانندكه ایشان موفقیت اسلام و نظام و كشور را میخواهند. هرگز گرفتار تحلیلهای گوناگون نشوند كه دشمن در كمین است... امروز باید در كنار نظاممان پشت سر رهبری قرار بگیریم. رهبر ما شاگرد امام است. هیچكس حق شكستن حریم رهبری را ندارد. حرمت رهبری نظام اسلامی، از اصول خدشه ناپذیر انقلاب اسلامی ماست. همه باید به دستورات رهبری عمل كنند "؟
جناب آقای سید حسن خمینی
وقتی آتش فتنه زبانه كشید، در عاشورا به مقدسات توهین شد و بانیان این همه مردمی خداجو لقب گرفتند، وقتی صفِ به اصطلاح معترضان به انتخابات با صفِ معاندین نظام، منافقین و ملی-مذهبیهای مطرود امام یكی شد، وقتی قانون اساسی زیر پای مدعیان قانونگرایی له شد، وقتی توهینها به رهبر انقلاب و ساحت امام راحل شكل گرفت، وقتی سیل بیانیههای توهینآمیز به نظام از سوی بانیان فتنه كلید خورد، آنگاه بود كه دیگر جایی برای تردید باقی نماند.
مردم خوب میدان نبرد را شناختند؛ اما انتظار نداشتند عكس شما را در مراسم عروسی پسر یكی از چهره های معلومالحال اصلاحطلب و در كنار میرحسینموسوی، كروبی، خاتمی و موسویخوئینیها ببینند. مردم انتظار نداشتند نوه امام با فتنهگران همراهی كند و در بزمها دوشادوش آنان بنشیند و لبخند بزند. مردم انتظار نداشتند نوه امام هم نتواند صف خود را با مطرودین خط امام مشخص كند. مردم انتظار نداشتند نوه امام هم نتواند بین حق و باطل تفكیك كند. مردم انتظار نداشتند نوه امام نیز همسنگر فتنهگران دیكتاتور و جاهل شود. انتظار نداشتند نتواند در مقابل هرزهگوییها و طرحریزیهای گروهكها و منافقین و ضدانقلاب بایستد.
تولیت بیت امام راحل
رهبر انقلاب در نمازجمعه فرمودند: "این كجاندیشى است كه ما مواضع امام را انكار كنیم. این كجاندیشى را هم متأسفانه بعضاً كسانى انجام میدهند كه یك وقتى خودشان جزو مروجان افكار امام بودند یا جزو پیروان امام بودند. حالا به هر دلیلى راهها كج میشود، هدفها گم میشود، یك عدهاى برمیگردند... " به راستی بعد این 20 سال شما با مواضع و خط امام چه كردید؟ با دستور امام و و صیت سید احمد مبنی بر پیروی از ولایت فقیه چه كردید؟
مگر نه این است كه جزو كلیدیترین بیانات امام تفكیك "اسلام ناب " و "اسلام آمریكایی " بود و مگر نه این است كه اسلام آمریكایی همان اسلام بیتفاوت در مقابل ظلم و زیادهخواهی و دستاندازی به حقوق مظلومان است. شما كه میبایست مدافع جمهوریت نظام و حق مردم میبودید، چرا در مقابل دیكتاتوری اقلیتی خودخواه كه خیابانها را به آشوب كشیدند، قد علم نكردید؟ به چه حقی با دشمنان ملت نشستید و به لبخندهای وقیحانهشان لبخند زدید؟ گمان میكنید مردم این لبخندها را نمیبینند و تحلیل نمیكنند؟ گمان میكنید مردم نمیفهمند و نمیدانند؟ چرا از حقوق ملت دفاع نكردید؟
نوه گرانقدر امام راحل
اینان كه در اعتراض به شما شتافتند، دشمن نیستند، مردم انقلابی و جزو دلسوزان شمایند! فریاد اعتراض مردم نه یك اتفاق ساده كه زنگ هشدار معناداری بود برای شما تا بدانید پیروان خط امام از شما انتظار دارند به مشی امام عمل كنید و پیرو ولایت باشید. انتظار دارند شما را در صف انقلابیون ببینند نه در صفی كه بیبیسی و صدایآمریكا هم در آن صف قرار دارند. مگر امام نفرمود وقتی كه دشمن برای ما كف زد، باید بدانیم راه به خطا بردهایم؟ چرا كفزدنهای دشمن و حسابی كه فتنهگران روی شما بازكردهاند، نگرانیتان را موجب نشد؟
اكنون البته این شمایید كه میتوانید هشدار مردم را بشنوید و راه به خطا رفته را به خود واگذارید یا اینكه با بی تفاوتی خود آتش به اعتراضات مردمی بیفزایید.
ما دانشجویان انقلابی دانشگاه تربیت مدرس با قلبی جریحهدار و خاطری آزرده بار دیگر از شما میخواهیم آنچه گذشته است را جبران كنید و به صف ملت بازگردید. انالله غفور رحیم.
- واکنش زارعی عضو شورای مركزی فراكسیون اصولگرایان مجلس :
- موضعگیریهای سیدحسن خمینی موجب واكنش مردمی شد
فارس:یك عضو شورای مركزی فراكسیون اصولگرایان مجلس اظهارات سید حسن خمینی در مراسم نماز جمعه تهران را موضعگیری نامناسب ارزیابی كرد.
علیاصغر زارعی نماینده مردم تهران و عضو شورای مركزی فراكسیون اصولگرایان مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس با اشاره به مراسم سالگرد ارتحال امام و نماز جمعه تهران اظهار داشت: بیستویكمین سالگرد امام و مراسم بزرگداشتی كه همراه با نماز جمعه در حرم مطهر ایشان برگزار شد، جزو یكی از مراسمهای تاریخی و كمنظیر در طول انقلاب اسلامی بود.
وی افزود: در این مراسم علاوه بر آحاد مردم از تهران، عاشقان و علاقمندان به امام خمینی (ره) و ولایت از اقصی نقاط كشور حضور داشتند كه میتوان این مراسم را جلوهای از تجلی حضور عاشقان و علاقمندان به امام خمینی (ره) و مقام ولایت دانست.
زارعی بر همین اساس ادامه داد: آنچه كه در این مراسم علاوه بر حضور پرشور مردم بهرغم تحمل گرما قابل توجه بود، روشنگری خط امام خمینی (ره) از سوی رهبر فرزانه انقلاب بود.
نماینده مردم تهران برهمین اساس گفت: رهبر انقلاب در واقع در تداوم رسالتی كه حضرت امام بر عهده داشتند و آن را به خوبی به سرانجام رساندند، به تبیین اسلام ناب محمدی و افشای اسلام آمریكایی و به بیان مواضع یك انسان مبارز مسلمان و شیعه در خط ولایت پرداختند.
زارعی ادامه داد: این موارد موجب روشنگری بیشتری در بین آحاد ملت و عاشقان امام خمینی (ره) در سراسر دنیا بود كه در واقع مرزهای حقیقی تبعیت از امام را رهبر انقلاب به خوبی تبیین كردند و این رسالت را بر دوش همه نخبگان و علما قرار دادند كه نسبت به تدوام این تبیین و روشن كردن ابعاد شخصیتی و فكری، سیاسی و عبادی امام خمینی (ره) اقدام شود.
وی اضافه كرد: امسال شاهد بودیم با توجه به گذشت 21 سال از رحلت امام كماكان نام امام و شخصیت ایشان مورد علاقه و عشق حامیان اوست در حالی كه بسیاری از جوانان حاضر در مراسم ارتحال ایشان، امام خمینی را ندیدهاند و فقط با افكار، موضعگیریها، بیانات و نوشتههای ایشان آشنا هستند.
زارعی در ادامه تصریح كرد: مراسم امروز، مراسم كمنظیری در طول تاریخ كشور ما قلمداد میشود كه امیدواریم عاشقان امام، راه ایشان را به درستی بشناسند و به درستی بپیمایند. كسانی هم كه داعیه خط امام را دارند، به حقیقت خط امام برسند و از ادعاهای پوچ و تفسیرهای مندرآوردی بیش از این خود را مفتضح نكنند.
وی به سخنان سیدحسن خمینی در این مراسم اشاره و تأكید كرد: ایشان به احساسات و ابراز نظر آحاد مردمی كه در مراسم بودند، كمتوجهی كرد. ایشان نسبت به آحاد جمعیتی كه در حال اعلام موضعگیری خود بودند برخورد نامناسبی داشت.
این عضو شورای مركزی فراكسیون اصولگرایان مجلس گفت: اگر آقای سیدحسن در مسیر خواست مردم و تدوام شعار آنها كه در حمایت از خط امام و حامیان امام شعار میدادند، حركت میكردند یقیناً مردم نیز فرصتی را برای سخنرانی وی فراهم میكردند اما موضعگیری وی موجب تحریك همه شد و در واقع موجب شد كسانی هم كه ساكت بودند را به عصبانیت وادارد كه نهایتاً آقای سیدحسن نتوانست سخنرانی كند.
زارعی در خاتمه تأكید كرد كه صحبتهای نهایی سیدحسن موضعگیری كاملاً نامناسبی بود.
- در تحلیلی که فارس آن را با نام سعدالله زارعی منتشر کرد اینگونه نوشت :
- تحلیلی از شعارهای مردم در مقابل فرزند یادگار امام مردم میخواهند سیدحسن فرزند امام خمینی باقی بماند
عزاداران میلیونی در سالگرد رحلت بنیانگذار جمهوری اسلامی با سر دادن شعارهای ممتد و پیاپی نارضایتی خود را از عملكرد مسئولان حرم و دفتر امام و مؤسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام در دوران فتنه اخیر بیان كرده و مانع ادامه سخنرانی حجتالاسلام سیدحسن خمینی شدند.
ابراز برائت عزاداران حضرت امام از كسانی كه طی ماههای پرحادثه گذشته یا با مشاركت در آن و یا با سكوت و عدم انجام وظیفه در قبال ان به انقلاب اسلامی و نظام برآمده از آن كه میراث اعظم حضرت امام است، ستم كردهاند، كاملاً قابل پیشبینی بود از این رو شعارهای یكپارچه و مداوم مردم علیه سران فتنه و شعارهایی كه انعكاسدهنده گلایه آنان از بعضی اعضای بیت حضرت امام از جمله حجتالاسلام سیدحسن خمینی بود، طبیعی بود و از متن تودهها برمیخاست كه البته مشت نمونه خروار است.
مشابه این شعارها را میتوان در هر جمع مذهبی و عاشق حضرت امام خمینی در هر شهر و كوی و برزن مشاهده كرد. عدم جرأت سران فتنه برای حضور در میان مجامع مردمی و محدود بودن حضور آنان در جمعهای دستچین و مدیریت شده هم از همین احساس حكایت میكند. كما اینكه تعطیل شدن بعضی از جلسات سنواتی و سنتی حسینیه جماران و حرم حضرت امام هم از همین نگرانی حكایت میكنند. متولیان این دو مكان مقدس به خوبی میدانند كه قادر به پاسخ دادن به سؤالات فراوانی مرم درباره عملكرد یك ساله خود نیستند.
با توجه به احساس شدید نارضایتی مردم از متولیان حرم، حسینیه و مؤسسه نشر آثار حضرت امام گمان میرفت حجتالاسلام سیدحسن خمینی قبل از روز سالگرد رحلت امام برای تلطیف فضا و جلب خشنودی عشاق حضرت امام كاری میكرد. او به خوبی میدانست كه چندین میلیون نفر از میلیونها عاشق امام در روز 14 خرداد در حرم معشوق خود گردهم میآیند. مواجهه سیدحسن با این جمع بدون تدارك قبلی منطقی و میسر نبود. ولی متأسفانه ایشان نه فقط گامی برای رفع نگرانی پیروان دلباخته روحالله انجام نداد، بلكه با حضور در جلسه اخیر سران فتنه كه به بهانه مراسم ازدواج فرزند دبیركل حزب نامشروع مشاركت تشكیل شده بود به آتش خشم و نارضایتی فرزندان معنوی امام دامن زد و عزم آنان را برای بیان صریح نظراتشان جزمتر كرد. شعار كنایی «نواده روحالله، سیدحسن نصرالله» پاسخ روشن و محترمانه مردم به این اقدامات نامقبول سیدحسن و یاسر خمینی بود.
شعارهای مبتنی بر ابراز نارضایتی مردم در حرم و مكانهای اطراف آن كاملاً فراگیر بود و این خود از خودجوش بودن آن حكایت میكرد و جالب این است كه وقتی سیدحسن خمینی این شعارها را به «گروهی اندك» نسبت داد و گفت كه مردم در بیرون حرم مایل به شنیدن سخنان او هستند، آهنگ صدای مردمی كه در بیرون حرم و در زیر آفتاب داغ بودند شدیدتر شد و بر صدای كسانی كه داخل صحن اصلی شعار میدادند، غلبه كرد.
متأسفانه سیدحسن خمینی كه از ابتدا بریده بریده و نامنسجم سخن میگفت و هراس او از جمعیت كاملاً مشهود بود، به مردم عاشق حضرت امام روی خوش نشان نداد و حال آنكه اگر او ابتدا با یك جملهای كه حاكی از عذرخواهی او از عشاق حضرت امام بود، شروع میكرد، عزاداران روحالله كریمانه از كنار خطاهای فراوان او و سایر اعضای حرم و مؤسسه و دفتر میگذشتند و به او اجازه میدادند سخنان خود را در فضایی آرام ادامه دهد. متأسفانه سیدحسن بدترین راه را در این مواجهه انتخاب كرد.او به جای آنكه اجازه دهد مردم عقاید خود را آزادانهتر ابراز كنند و سپس سخنان خود را شروع كند، هیچ اعتنایی به سخنان عشاق حضرت امام نكرد و مثل كسی كه حرفشان را نمیشنود درصدد بود مانع ابراز نظرات مردم شود. او در عین حال به كنایه شعاردهندگان را «گروهی خاص» معرفی كرد و حال آنكه خود او بهتر از هر كسی میداند كه هر فرد از چند میلیون نفری كه در حرم امام مجتمع شده و در آنچه ابراز میشد، همصدا و در هر آنچه كه آنان را به طرح این شعارها كشانده بود، همداستان بودند، از هر شهری، روستایی، كویی و برزنی آمدهاند و اساساً امكان سازمان دادن به چنین جمعیتی وجود ندارد. گرمی شعارهایی كه مداوم داده میشد و اشك و آهی كه در ضمیر هر شعاردهنده وجود داشت، باید سیدحسن خمینی را متوجه اصالت و غنای شعارها میكرد كه متأسفانه نكرد.
سیدحسن خمینی و بعضی از اعضای دیگر خانواده محترم حجتالاسلام والمسلمین سیداحمد خمینی برخلاف وصیت فرزند مظلوم حضرت امام به مرور به راهی كشیده شدند كه در عمل با سران فتنه یكی دیده شدند. وقتی فتنه اخیر به پا شد، توقع همه این بود كه سیدحسن خمینی و سایر برادران و... در خط مقدم مقابله با فتنهگران باشند و بیشتر از همه در كنار نظام بایستند. چرا كه در این فتنه بیش از هر چیز میراث اعظم حضرت امام خمینی كه نظام جمهوری اسلامی است، مورد هجمه سریع قرار گرفته بود و سران فتنه در همپالكی با جاسوسان آمریكایی و سران دولتهای غربی و بعضی از دولتهای مرتجع عرب منطقه كه همه از دشمنان نشاندار و پرماجرای حضرت امام بوده و هستند، راه انهدام نظام را برگزیدند و تاكنون نیز بر مسیر باطل خود هستند. هرچند دیگر برای آنان امیدی و پشم و پیلهای باقی نمانده و هم خود و هم دیگران میدانند كه «دستهای آسمانكوب قوی وا شدند و گونهگون رسوا شدند» اما در این میان سیدحسن نه تنها به مقابله با فتنهگران نرفت و در كنار «ولی امر مسلمین» كه پدرش بهطور اكید به آن تأكید كرده بود، قرار نگرفت بلكه در عمل به كمك فتنهگران رفت و با شرمندگی تمام در شكستی كه خداوند برای امثال كروبی، موسوی، خاتمی، نهضت آزادی، ملی مذهبیها، مراكز جاسوسی دشمن و بالاخره همه دشمنان امام رقم زد، سهیم شدند. كسانی كه امروز انگ خیانت و شكست را بر پیشانی دارند و عشاق امام دردمندانه و با فریاد پیاپی اصلاح آن را از سیدحسن میخواستند، آیا سیدحسن خمینی در خلوت خود به آنچه در روز 14 خرداد امسال شنید و البته سعی میكرد این فریادها را ساكت كند، خواهد اندیشید؟ آیا به او اجازه خواهند داد كه به آنچه شنیده و از یك خسران عظیم كه از دست دادن حمایت عشاق امام است حكایت میكرد، بیندیشد. امیدواریم چنین شود ولی مـتأسفانه باید گفت كمی این آرزو، بعید مینماید. احتمال اینكه او این جمعیت میلیونی مردم را یك برنامهریزی به حساب آورد و آنان را با عرض معذرت مزدورانی بداند كه اجیر شدهاند بیشتر است. او پیش از این هم حاضر نشد اهانت صریح عدهای فتنهگر از خدا بیخبر به تصویر مبارك حضرت امام خمینی در روز 16 آذر 88 را محكوم كند و شنیده شد كه او این را یك برنامه از قبل تعیین شده از سوی نیروهای انقلاب و هواداران حضرت امام خوانده بود! او اهانت به ساحت مقدس و مظلوم حضرت ابیعبدالله الحسین (ع) را نیز محكوم نكرد و آن را هم به نیروهای انقلاب نسبت داده بود! و وا اسفا از این همه انحراف و خامی!
شعارهای اصلاحطلبانه واقعی مردم در روز 14 خرداد، سیدحسن را به اصلاح واقعی و صریح انحرافات فراخوانده است. آیا در او و بعضی دیگر از اطرافیان او این سعادت وجود دارد؟ امید است ما شاهد بازگشت باشیم نه سرعت بیشتر در میسر انحراف. مردم بیت و هر آنچه كه نام امام با آن دیده میشود را عمیقاً دوست دارند و به آن عشق میورزند و خشت خشت منزل امام را با فدای جان خود حفظ میكنند چه رسد به فرزندان نسبی حضرت امام، ولی این همه را مردم زمانی از امام میدانند كه با آنان امام دیده شود. مردم قبل از شناختن سیدحسن و سید یاسر و... حضرت امام روحالله الموسوی الخمینی را شناختهاند و تنها زمانی كه از سیدحسن و... رنگ و بوی امام را ببینند آن را با جان حفظ كرده و گرامی میدارند اما اگر ابدان منتسب به امام رنگ و بوی مخالفان امام ببینند، طبعاً ارادتی به جسمی كه به امام ارادت ندارد، نخواهند داشت.
با پوزش فراوان و ناراحتی زیاد باید گفت متأسفانه امروز سیدحسن خمینی خواسته یا ناخواسته در چنبره مخالفان امام گرفتار آمده است و باید او را از این حلقه مخالف امام خلاص كرد. سیدحسن متعلق به امامی است كه حفظ نظام جمهوری اسلامی را اوجب واجبات و نه از اوجب واجبات میدانست. سیدحسن متعلق به امامی است كه میفرمود من با احدی عقد اخوت نبستهام و نظر مثبت من به افراد تا زمانی است كه در خط مستقیم اسلام باشند، سیدحسن فرزند محترم امامی است كه دل پركینهای از لیبرالها و منافقین داشت و میفرمود تا من زنده هستم اجازه نخواهم داد لیبرالها و منافقین اسلام این مردم بیپناه را تباه كنند.
سیدحسن فرزندزاده امامی است كه برای رأی مردم ارزش قائل بود و آن را میزان میدانست. سیدحسن فرزند محترم امامی است كه یك تار موی كوخنشینان را با همه كاخنشینان معاوضه نمیكرد، سیدحسن فرزند محترم امامی است كه عزم خود را برای ریشهكن كردن اسرائیل غاصب جزم كرده بود، سیدحسن فرزند محترم امامی است كه میفرمود ما آمریكا را زیر پا میگذاریم و نیز میفرمود ما پرچم اسلام را بر قلل رفیع دنیا به اهتزاز درخواهیم آورد و...
خوب حالا سیدحسن با این همه رسالت عظیم باید در خط مقدم مقابله با فتنهگرانی باشد كه پس از انتخابات آبروی نظام را به تاراج گذاشتند و تا پای انحلال نظام پیش رفتند و وقتی در اهداف شیطانی خود ناكام شدند فراخوان وحدت دادند كه منظورشان تجدیدقوا برای تهاجمی تازه علیه نظام و امام بود و البته نتوانستند كسی را فریب دهند. مردم به درستی و از سر خیرخواهی از سیدحسن میخواهند به راه روشن حضرت امام خمینی و سیره با صفای پدر بزرگوارش مرحوم حجتالاسلام والمسلمین سیداحمد خمینی (ره) باز گردد و این خواسته خود خواهانهای نیست. سیدحسن باید فرزند امام باقی بماند.
- كوثری نماینده مردم تهران و عضو هیئت رئیسه كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی هم اینگونه اعلام نظر کرد
- حسن خمینی باید فتنه پس از انتخابات را محكوم میكرد
عضو هیئت رئیسه كمیسیون امنیت ملی مجلس تأكید كرد:سید حسن خمینی باید امروز با تأسی از امام، فتنه پس از انتخابات و مسائل مربوط به آن را محكوم میكرد و با مردم همسو میشد.
اسماعیل كوثری نماینده مردم تهران و عضو هیئت رئیسه كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی كه با فارس در خصوص نماز جمعه امروز تهران گفتوگو میكرد، با بیان اینكه امروز ملت ایران با آگاهی و بصیرت خود، حضور گستردهای در نماز جمعه پیدا كردند، اظهار داشت: ملت ایران همواره از پیروزی انقلاب تاكنون نشان دادهاند كه وفادار به امام خمینی (ره) هستند و هر ساله با حضور در نماز جمعه میثاق خود را با بنیانگذار كبیر انقلاب و همچنین حضرت آیتالله خامنهای رهبر فرزانه انقلاب تجدید كردند.
وی افزود: امروز ملت ایران در زیر آفتاب سوزان حضور یافتند كه این نشان از عشق ملت به ولایت است.
عضو هیئت رئیسه كمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در عین حال عنوان كرد: این حضور ملت میتواند تأثیر بالایی در عرصه بینالمللی و جهانی داشته باشد چرا كه همواره دشمنان ایران، درصدد ایجاد تفرقه در بین ملت هستند.
نماینده مردم تهران در بخش دیگری از این گفتوگو با اشاره به اظهارات امروز سیدحسن خمینی در هنگام سخنرانی كه خطاب به مردم گفت «این جمعیت اندك دارند شلوغ میكنند» افزود: آقای سیدحسن نباید از چنین جملهای استفاده میكردند چرا كه شعارهای مردم در این مراسم عكسالعمل به مواضع پس از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری وی بود.
عضو هیئت رئیسه كمیسیون امنیت ملی مجلس در خاتمه گفت: به نظر بنده امروز باید سید حسن خمینی به تأسی از امام با مردم میآمدند و بحث فتنه پس از انتخابات و این مسائل را محكوم میكردند و نهایتاً با مردم همسو میشدند كه قطعاً در این صورت صحنه زیباتری را مشاهده میكردیم اما وی این كار را نكرد.
- حجتالاسلام والمسلمین سبحانینیا نماینده مردم نیشابور و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی نیز در این مورد اینچنین اظهار نظر نمود :
- واكنش مردم به سیدحسن نوعی هشدار بود
عضو هیئت رئیسه مجلس با اشاره به واكنش مردم به سیدحسن خمینی گفت: مردم نسبت به امام، انقلاب و رهبری حساسند و واكنش آنها به سیدحسن نوعی هشدار به مسئولان بود.
حجتالاسلام والمسلمین حسین سبحانینیا نماینده مردم نیشابور و عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی در گفتوگو با فارس، حضور میلیونی و گسترده مردم در مراسم نماز جمعه امروز تهران دركنار مرقد مطهر امام راحل كه با سخنرانی مقام معظم رهبری همراه بود را نشاندهنده عمق ارتباط مردم با ولایت و رهبری دانست.
وی افزود: مردم با حضور گسترده خود در این نماز جمعه لبیك خود را نسبت به حضرت امام خمینی (ره) و تجدید میثاق با ایشان و حفظ آرمانهای آن امام راحل از جمله ولایت فقیه سر دادند.
به گفته این عضو هیئت رئیسه مجلس همچنین این حضور میلیونی مردم نوعی پیمان بستن آنها با مقام معظم رهبری برای صیانت و حفاظت از انقلاب اسلامی و آرمانهای حضرت امام (ره) بود.
نماینده مردم نیشابور در ادامه گفتوگوی خود با فارس تصریح كرد: حضور گسترده مردم بعد از گذشت 20 سال از رحلت امام خمینی (ره) نشاندهنده ایمان راسخ آنها به امام و آرمانهای ایشان است.
وی با بیان اینكه امام خمینی (ره) كار بزرگی را برای مردم ایران انجام دادند گفت: این امام راحل انقلابی به بزرگی انقلاب اسلامی را ایجاد كردند و حیاتی جدید به دنیای اسلام بخشیدند كه این موضوع برای مردم ایران عزتآفرین است.
سبحانینیا ادامه داد: ملت ایران به پاس خدمات امام و مرارتهایی كه ایشان برای به ثمر رساندن انقلاب اسلامی كشیدهاند و به پاس قدردانی از این كار بزرگ امروز در كنار مرقد ایشان حضور گسترده پیدا كردند تا هم به امام احترام بگذارند و هم یاد و خاطره شهدای 15 خرداد را گرامی بدارند.
وی در خصوص شعارهایی كه مردم هنگام سخنرانی سیدحسن خمینی سر میدادند، گفت: مردم ما نسبت به انقلاب، ولایت و رهبری حساسیت بالایی دارند.
این نماینده مجلس هشتم افزود: مردم نسبت به موضعگیریهای مسئولان نیز حساسیت نشان میدهند.
به گفته این عضو هیئت رئیسه مجلس اگر مردم احساس كنند كه فردی یك مقدار از همسوییاش با امام خمینی و آرمانهای آن و مقام معظم رهبری كم شده و یا با اندیشههای امام و ولایت و رهبری فاصله گرفته است، خود مسائل را میبینند و واكنش نشان میدهند.
وی این حساسیت و رفتار مردم را نوعی تذكر و هشدا به مسئولان دانست و گفت: از نظر مردم، ولایت فقیه اصل است و فاصله گرفتن از این موضوع برای آنها قابل قبول نیست.
سبحانینیا خاطرنشان كرد: این رفتار مردم نشان داد كه یك فرد تا وقتی برای آنها عزیز است كه با نظام جمهوری اسلامی باشد و با آرمانهای امام همراهی كند ولی به محض فاصله گرفتن افراد با اندیشههای امام و ولایت از آن بیزاری میجویند.
- حجت الاسلام والمسلمین رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز اظهار داشت :
- حمایت سیدحسن از فتنهگران موجب اعتراضات مردمی شد
نماینده مردم تهران در مجلس با طبیعی دانستن واكنش مردم به سیدحسن خمینی گفت: این مردم نبودند كه اجازه صحبت به سیدحسن ندادند، بلكه خود وی بود كه با حمایت از فتنهگران و همراهی با آشوبگران و به نوعی فاصله گرفتن از مردم، موجب شد نتواند صحبت كند.
حجتالاسلام والمسلمین حمید رسایی نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی كه درباره مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی با فارس گفتوگو میكرد، با اشاره به اینكه در شهرستان بوده و این مراسم را از طریق تلویزیون مشاهده كرده است، اظهار داشت: این جمعیت حكایت از اقبال گسترده مرده به نماز جمعه امروز و حضور در حرم مطهر امام خمینی داشت.
وی جمعیت گسترده مردم در مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی را در راستای حضور آگاهانه مردم در مناسبتهای قبلی دانست و افزود: همانطور كه 22 بهمن بعد از ایام فتنه با 22 بهمن سالهای گذشته متفاوت بود و 13 آبان و روز قدس نیز با سالهای گذشته تفاوت داشت، امسال نیز گرامیداشت سالگرد ارتحال امام متفاوت با سالهای گذشته بود و مردم نه بر اساس عادت سیاسی بلكه بر اساس یك آگاهی سیاسی در این مراسم شركت كردند.
این نماینده مجلس واكنش مردم به سیدحسن خمینی را یك واكنش طبیعی توصیف كرد و ادامه داد: این مردم نبودند كه اجازه صحبت به سیدحسن خمینی ندادند، بلكه خود سیدحسن بود كه مانع سخنرانی خود شد و با رفتاری كه در طول ماههای گذشته بهویژه بعد از فتنه داشت و با حمایت از فتنهگران و به نوعی فاصله گرفتن از مردم موجب شد نتواند صحبت كند.
رسایی با تأكید بر اینكه سیدحسن خمینی نباید از مردم گله داشته باشد، اضافه كرد: این مردم همان مردمی هستند كه وقتی سیدحسین خمینی در مشهد به دفاع از بنیصدر شروع به صحبت كرد، به سمت وی حملهور شدند و به او اجازه صحبت ندادند؛ تا جایی كه بچههای كمیته آنروز سیدحسین خمینی را برای در امان ماندن از خشم مردم به گوشهای بردند و البته بنابر خاطره سیدحمید روحانی كه در روزنامه جمهوری اسلامی در تاریخ 10 شهرویور سال 78 مجدداً نقل شد و به چاپ رسید، وقتی مردم اعتراض كردند و سیدحسین خمینی دید مردم به سمتش حمله كردند، دست به اسلحه برد.
وی یادآور شد: نیروهای كمیته آنروز سیدحسین خمینی را كنترل كردند و با بیت امام راحل تماس گرفتند و امام از طریق آیتالله اشراقی به كمیته مشهد پیغام داد كه سیدحسین خمینی تحتالحفظ به تهران بازگردانده شود و اگر دست به اسلحه برد، او را با تیر بزنند كه آقای اشراقی این پیغام را به كمیته مشهد رساند اما قسمت دوم پیام را نگفت و وقتی خدمت امام برگشت، امام از ایشان پرسیدند كه پیام را كامل دادید یا خیر كه آقای اشراقی گفت قسمت دوم پیام را نگفتهام و به همین دلیل امام وی را موظف كرد كه مجدداً برگردد و پیام را كامل به كمیته مشهد منتقل كند كه سیدحسین خمینی تحتالحفظ به تهران بازگردانده شود و اگر دست به اسلحه برد، او را با تیر بزنند.
عضو كمیسیون فرهنگی مجلس با اشاره به اینكه برای مردم فرقی بین سیدحسن خمینی با سیدحسین خمینی وجود ندارد، تأكید كرد: مردم راه امام راحل را در منسوبین ایشان جستجو نمیكنند، بلكه در عاملین به خط امام جستجو میكنند.
رسایی به اظهارات سیدحسن خمینی مبنی بر اینكه هنوز 20 سال از ارتحال امام نگذشته كه اجازه صحبت به من نمیدهید، اشاره كرد و خطاب به وی گفت: هنوز 20 سال از ارتحال امام نگذشته كه نوه امام از كسانی كه رادیو اسرائیل و رادیو آمریكا برای آنها كف میزند و قدرتهای استكباری تشنه شیندن بیانیههای آنها هستند و منافقین و سلطنتطلبها آنها را از خود میدانند، حمایت میكند؛ هنوز 20 سال از ارتحال امام نگذشته كه سیدحسن خمینی، امام را فراموش كرده و به این افراد نزدیك شده است، بنابراین سیدحسن نباید انتظار داشته باشد مردم نیز اینگونه باشند.
-
فارس مطلب حسینی نویسنده وبلاگ آهستان تحت عنوان منتشر کرد :
-
نواده روح الله؛ سید حسن نصرالله
فرزند جسمی خمینی بودن ارزشمند است، اما فرزند معنوی خمینی بودن ارزشمندتر است! امام خمینی هرگز نمرده است كه وارثی داشته باشد، امام خمینی یك حقیقت همیشه زنده است.
، امید حسینی نویسنده وبلاگ آهستان در مطلبی نوشت؛
اول: چند شب پیش، آقای میرباقری در برنامه "دیروز، امروز و فردا " حرف قشنگی زد. اینكه راه امام و خط امام، نیازی به تحلیل و تفسیر ندارد. افكار و سخنان امام كاملا مشخص است و برای پیدا كردنش، باید به صحیفه و وصیت نامه امام مراجعه كنیم. دیگران هم اگر حرفی دارند، مرد باشند و از زبان خودشان حرف بزنند، چرا حرف دل خودشان را به نام امام مطرح میكنند؟
دوم: این سالها خاطره گفتن مدعیان خط امام، خیلی مد شده و این مساله كمكم دارد جای اسناد معتبری چون وصیتنامه و صحیفه امام را میگیرد. برای جلوگیری از تحریف راه امام، صحیفه امام را بخوانیم. صحیفه امام، البته 21 جلد دارد و باید از صفحه اول آن شروع كرد و تا آخرین صفحهاش را خواند كه همان آخرین برگ وصیتنامهی امام و آخرین جملهاش است: "میزان در هركس، حال فعلی اوست! " خواندن صحیفه، سیر چند سالهی خط فكری، اعتقادی، عرفانی، سیاسی و حكومتی امام را از آغاز تا پایان عمر مادی آن مرد الهی به ما نشان میدهد.
سوم: در سالهای اخیر و مخصوصا ماهها و روزهای گذشته، برخی از مدعیان خط امام دست گذاشتهاند بر بخشی از آراء امام كه مربوط است به آزادی، مردم، انتخابات، قانون و … در برابر این آدمها، برخی تصور كردهاند كه باید بخش دیگر افكار امام یعنی ولایت فقیه، انقلاب اسلامی، مبارزه با آمریكا و … را پر رنگ كنند. غافل از اینكه افتادن به چنین دامی، خود از نقشههای آن مدعیان است. آنها میخواهند این دروغ را القاء كنند كه آزادی و قانون در این مملكت فراموش شده است و اینكه آنها طرفدار واقعی آزادی و قانون هستند! در حالی كه اگر پرونده سیاسی خود آنها را بررسی كنیم، میبینیم هرجا در برابر قانون و رای مردم مقاومتی صورت گرفته، اصلاحطلبان و مدعیان خط امام هم حضور فعال دارند!
نباید فضا را دو قطبی كرد و یك گروه را نماینده افكار آزادیخواهانه امام و گروه دیگر را نماینده مسائل دینی و اسلامی و مذهبی دانست. مگر آراء و اندیشههای امام از هم جدا هستند؟ شیوه درست این است كه به تمامی صحیفه و افكار پایبند باشیم نه فقط به یك پاراگراف آن! البته قطعا در میان آراء امام، بعضی مسائل از اهمیت بیشتری برخوردارند. مثلا نمیشود از قانون دم زد، اما اساس نظریه امام و اصلیترین بند قانون اساسی یعنی ولایت فقیه را نادیده گرفت.
چهارم: دشمنان امام را بشناسیم. بطور كلی دشمنان امروز امام، همان دشمنان دیروز امام هستند و هیچ تغییری در این دشمنیها و مرزبندیها ایجاد نشده است. البته علاوه بر دشمنان دیروز، دشمنان دیگری هم ظهور كردهاند كه اگر در شناختشان دقت نشود، خودشان را به عنوان دوست به ما معرفی میكنند!
پنجم: امام معصوم نبود! این جملهی تكراری جزو بدیهیترین حرفهایی است كه مدام از سوی آدمهایی خاص و با منظوری خاص بیان میشود. البته ما هم قبول داریم كه به غیر از 14 معصوم، كسی از اشتباهات مصون نیست. اما باید دید كه منظور این آقایان از چنین جملهای چیست و آنها به دنبال پیدا كردن و یا جبران كدام اشتباه امام هستند؟
به نظر میرسد دو گروه، بیشتر از بقیه روی اشتباهات امام تاكید دارند. اول منتقدان و مخالفان قدیمی امام یعنی جبهه ملی، نهضت آزادی و ملی مذهبیها و … این جماعت، اصلیترین عقاید سیاسی و مذهبی امام را جزو اشتباهات امام میدانند. یعنی اصل ولایت فقیه، ایجاد جمهوری اسلامی، صدور حكم ارتداد جبهه ملی، صدور حكم اعدام سلمان رشدی، بركناری آقای منتظری، نامه به محتشمی در خصوص فعالیت نهضت آزادی و …
گروه دوم، مدعیان خط امام هستند كه اخیرا به دنبال جبران اشتباهات امامند! هرچند فعلا جرات نكردهاند رك و پوست كنده نیت اصلی خودشان را بگویند، اما رفتار، كردار و گاهی گفتار آنها دقیقا این مساله را روشن میكند. سخنان اخیر سید محمد خاتمی در خصوص اینكه استثنائات دوران امام، امروز به قاعده تبدیل شدهاند، در همین راستاست. نامه كروبی به آیت الله موسوی اردبیلی، درباره اعدامهای سال 67؛ همچنین مصاحبه میرحسین موسوی با سایت كلمه در خصوص نقد دوران امام، بیانگر همین نكته است. البته موسوی ترجیح داد پاسخ صریح و روشنی به اصرار مشكوك سایت كلمه ندهد و به طور سربسته بگوید كه فعلا فضا برای نقد امام خمینی مهیا نیست(!) اما همین چند جمله هم مورد استقبال دوستان خارجیاش قرار گرفت!
سوال این است: مدعیان خط امام كه تا چند سال پیش، دیگران را با شعار مخالفت با ولایت مطلقه فقیه، از دور رقابتها خارج میكردند و هنوز هم ماجرای آن 99 نفر را بر سر جناح رقیب میكوبند، چرا این روزها به نقد اشتباهات امام روی آوردهاند؟! این جماعت كه كمترین نقدی را درباره نوه امام تحمل نمیكنند و چنان هاله تقدسی را اطراف او به وجود آوردهاند تا كسی حرفی درباره او نزند، چرا خودشان دنبال نقد امام خمینی هستند؟!
اصل ماجرا این است كه این افراد، مدتهاست از عملكرد سابق خود شرمندهاند. از سوی دیگر دائما در انتخابات و رقابتهای سیاسی، از سوابق خود دم میزنند و عنوان "خط امام و یاران امام " را یدك میكشند. این تناقضات باعث شده است كه در حوادث اخیر، برخی حامیان ضدانقلاب آنها، نسبت به نیات موسوی، كروبی و خاتمی دچار شك و شبهه شوند. بنابراین بهترین راه برای آنها این است كه ادعا كنند "امام خمینی هم اشتباهات زیادی مرتكب شده و ما قصد جبرانش را داریم! " (سوال اصلی سایت كلمه از موسوی)
رفتار سیاسی این مدعیان در سال گذشته و رفت و آمدشان با مخالفان امام و مواضع اخیرشان، نشان میدهد كه از نظر آنها، اشتباهات امام اینها هستند: "تسخیر لانه جاسوسی، اعدام منافقان، ممانعت از فعالیت گروهكهای ضدانقلاب و ضدنظام، ممانعت از راهپیمایی مخالفان نظام، ممانعت از فعالیت نهضت آزادی، بركناری آقای منتظری و … " دقیقا به همین علت است كه پخش سخنان امام را از صداوسیما، خشن نشان دادن امام، تعبیر میكنند و یا تصمیمات امام را استثنائات آن سالها مینامند!
باید از آقای خاتمی پرسید كه آیا منظور از استثنائات همین موارد است؟ اگر اینها را جزو استثنائات و یا اشتباهات امام میدانید كه این مسائل، جزو تصمیمات اساسی، مهم و تاریخی امام خمینی هستند و امام در روزها و ماههای آخر عمر خود بارها روی این مسائل تاكید كردند. (منشور روحانیت)
ششم: خط امام و یاران واقعی امام چه كسانی هستند؟ آیا سوابق افراد میتواند تا ابد ملاك و معیار خط امام باشد؟ آیا نسبت خانوادگی و فامیلی، معیار درستی برای نزدیكی به امام است؟ آیا امام اساسا در یك جمع بسته حزبی و خانوادگی میگنجد كه بخواهیم او را بر همین اساس معرفی كنیم؟ اصلا آیا یاران واقعی امام را باید از میان همان چهرههای شناخته شده سیاسی و حزبی و خانوداگی انتخاب كرد، یا اینكه یاران امام، فراتر از مرزهای جغرافیایی هستند؟
امام هیچگاه، ملاك و معیار دوری و نزدیكی به خود را، مواضع حزبی، گروهی، جناحی و خانوادگی، قرار نداد. چه بسا، افرادی از بستگان و اطرافیانش را به خاطر حفظ انقلاب و نظام، از خود جدا كرد. اگر معیار و ملاك را وصیتنامه امام بدانیم، تنها كسانی میتوانند خود را یاران واقعی امام بنامند كه به بند بند آن عمل كنند. اگر كسی دم از آزادی میزند، باید به حریم آزادی هم پایبند باشد. اگر دم از انتخابات میزند، به نظارت شورای نگهبان هم راضی باشد. اگر دم از مردم میزند، به رای واقعی مردم هم احترام بگذارد. اگر دم از ایران میزند، به مظلومان و مستضعفان دنیا هم نظر داشته باشد. اگر جمهوری اسلامی میخواهد، در برابر جمهوری ایرانی سكوت نكند! اگر حامی مظلومان و مسلمانان است، شعار "نه غزه ، نه لبنان " را تحمل نكند. اگر مدعی پیروی از خط امام است، ائتلاف با دشمنان امام را یك مساله عادی نداند. اگر خود را نخست وزیر سابق و محبوب امام میداند، با دشمنان امام نشست و برخاست نداشته باشد!
هفتم: امام خمینی یك خاطره و یك حس نوستالژیك نیست. خط امام نیز یك رابطه خانوادگی و یا سابقه حزبی برای كوبیدن بر سر رقیب سیاسی نیست. اگر خط امام را صرفا خاطرهای نوستالژیك و رابطهای خانوادگی بدانیم، نتیجهاش میشود وضعیت امروز مدعیان خط امام كه اصلیترین آرمانهای امام را كنار گذاشتهاند.
سابقه مهم است اما حزبالله لبنان به سوابقش نمینازد! فرزند جسمی خمینی بودن ارزشمند است، اما فرزند معنوی خمینی بودن ارزشمندتر است! امام خمینی هرگز نمرده است كه وارثی داشته باشد، امام خمینی یك حقیقت همیشه زنده است و یاران و فرزندانش، امروز علاوه بر ایران، در جنوب لبنان، در نوار غزه، در شمال آفریقا، در خاور دور، در آمریكای لاتین و در همه جای دنیا حضور دارند.
- كرمیراد نماینده مردم كرمانشاه در مجلس شورای اسلامی وعضو كمیسیون امنیت ملی مجلس نیز در اظهار نظری گفت:
- مقام معظم رهبری دیروز با مدعیان خط امام(ره) اتمام حجت كردند
عضو كمیسیون امنیت ملی مجلس گفت: رهبر معظم انقلاب دیروز برای چندمین بار با كسانی كه ادعای پیروی از راه امام (ره) را دارند اما خلاف آن را عمل میكنند، اتمام حجت كردند.
محمد كرمیراد در گفتگو فارس ، با اشاره به حضور میلیونی مردم در مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره)، اظهار داشت: حضور میلیونی مردم نشانگر واقعیتی تاریخی است كه در هیچ جای دنیا سابقه نداشته است.
وی با تأكید بر اینكه امام (ره) قلب همه انسانها را در جهان اسلام و حتی خارج از جهان اسلام تسخیر كرده بودند، تصریحكرد: امام (ره) تحولی را در دنیا ایجاد كردند كه تا همیشه مردم با این شور و اشتیاق یاد آن بزرگمرد تاریخ را گرامی میدارند و هر سال با آرمانها و ارزشهای والای امام (ره) كه برای ما به ودیعه گذاشتهاند، تجدید میثاق میكنند.
عضو كمیسیون امنیت ملی مجلس بر همین اساس به سخنان مقام معظم رهبری كه در خصوص بیان مواضع محكم و راه حضرت امام (ره)، ارزشهای امام (ره) و آنچه كه ایشان برای ما به ودیعه گذاشتند صحبت كردند، متذكرشد: مقام معظم رهبری همچنین افرادی كه در حرف مدعی راه امام (ره) هستند اما در عمل همسو، همگرا و همجهت با دشمنان امام (ره) و این نظام یعنی امریكا، اسرائیل، سلطنتطلبها، ضد انقلابها و همه گروهكهایی كه در قائله فتنه سال گذشته شركت داشتند، تبیین كردند.
مقام معظم رهبری با مدعیان خط امام(ره) اتمام حجت كردند
وی با تأكید بر اینكه رهبر انقلاب برای چندمین دفعه با كسانی كه ادعای پیروی از راه امام (ره) را دارند اما خلاف آن را عمل میكنند، اتمام حجت كردند، یادآورشد: عدهای از صحبتهای امام (ره) به صورت گزینشی استفاده میكردند و با سخنان دیروز مقام معظم رهبری مشخص شد كه ما همچنان باید بر راه حقی كه رهبر انقلاب و ملت دنبال كردند، پافشاری كنیم.
نماینده مردم كرمانشاه در مجلس شورای اسلامی با اشاره به خواصی كه در فتنه پس از انتخابات نمره قبولی نیاوردند اما نام امام (ره) را به یدك كشیده و در راس فتنه قرار داشتند، اظهار داشت: این خواص باید شناخته شوند و مردم با حضور دیروز خود بصیرت بالای خود را نشان دادند.
وی در ادامه به شعارهای مردم در زمان سخنرانی سید حسن خمینی اشاره كرد و متذكرشد: این عكسالعمل مردم نشانگر این است كه مردم كاملا هوشیار و آگاه هستند و همه مسایل را به خوبی ارزیابی میكنند و اجازه نمیدهند به ارزشهای انقلاب حتی اگر از سوی یادگار امام (ره) باشد، خدشهای وارد شود.
كرمیراد افزود: وی به وصیتنامه امام (ره) كه به فرزندان خود كه به تحلیل دقیق و منطقی سفارش كرده بودند، به نحو شایسته عمل كند.
وی بوسیدن سید حسن خمینی از سوی مقام معظم رهبری را نشانگر این دانست كه مقام معظم رهبری میدانند كه عكسالعمل یا رفتارهای وی از روی جوانی است و وی بعدها متوجه عمق مسئله فتنه و موضوع آرمانها و ارزشهای امام راحل خواهد شد.
عضو كمیسیون امنیت ملی مجلس در خصوص شعارهایی كه در طول سخنرانی حسن خمینی از سوی مردم گفته میشد، تصریحكرد: وقتی میرحسین موسوی رسما از اعدام شدههای پژاك كه گروه سرسپرده آمریكایی هستند و فرزندان كرد و سنی و شیعه را شهید میكنند دفاع میكند چنین شعارهایی از سوی مردم كاملا آشكار و روشن است.
وی در خاتمه به فتنه، مسیر و بیانیههایی كه موسوی صادر كرد، اشاره و خاطرنشانكرد: مردم نسبت به دفاع از فرد معلومالحال عكسالعمل نشان میدهند و این تاوان دفاعهای نابجا است كه هر كس بخواهد انجام دهد به همین سرنوشت دچار خواهد شد.
- سایت رجا نیوز نیز اینچنین گزارش داد :
- جمعیت میلیونی در مرقد امام اجازه سخنرانی به سیدحسن خمینی ندادند
جمعیت میلیونی حاضر در مرقد مطهر امام خمینی(ره) كه سخنان پرشور دكتر احمدینژاد را با شعارهای حماسی و انقلابی خود همراهی كرده بودند، پس از حضور سید حسن خمینی در تریبون یكپارچه به مدت 10 دقیقه شعارهایی در حمایت از ولایت و اعتراض به فتنهگران سر دادند و مانع از ادامه سخنرانی وی شدند.
به گزارش رجانیوز، سید حسن خمینی درطول سخنرانیكوتاه خود با شعارهای یكپارچه "مرگ بر ضد ولایت فقیه"، "نواده روحالله سید حسن نصرالله"، "وصیت حاج احمد پیروی از ولایت"، "ما اهل كوفه نیستیم علی تنها بماند"، "مرگ بر موسوی" مواجه شد.
مردم همچنان خطاب به سید حسن خمینی شعارهای "بصیرت، بصیرت " سردادند و این درحالی بود كه شبكه خبر صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران هنگام سردادن شعارها، صدای مراسم را قطع و وصل میكرد.
سیدحسن خمینی كه به دلیل شعارهای گسترده مردم نمیتوانست آنگونه كه میخواهد سخنرانی كند، گفت: اگر دوستان بنای شعار دارند، بهتر است اجازه دهند من چند دقیقهای صحبت كنم، وقتی كه رهبری معظم انقلاب تشریف آوردند و در جایگاه قرار گرفتند، طبیعتاً نسبت به آن بزگوار ابراز احساسات میكنند.
شدت شعارهای مردم به حدی بود كه سید حسن خمینی نتواند به سخنان خود ادامه دهد.
وی چندین بار سخنان خود را قطع كرد و سرانجام مردم حاضر در صحن مطهر حرم را به گروهی اندك تشبیه كرد كه اجازه نمیدهند دیگران سخنان او را گوش دهند.
سید حسن خمینی با بیان اینكه هنوز 20 سال بیشتر از انقلاب نگذشته است، تلاش كرد به نوعی شعاردهندگان را به فاصله گرفتن از خط امام پس از 20 سال متهم كند.
خشم مردم انقلابی از سید حسن خمینی به همراهیهای وی با فتنهگرانی كه طی یك سال اخیر با برقرار كردن پیوند با ضدانقلاب مقابل نظام جمهوری اسلامی، خط امام(ره) و ولایت فقیه ایستادند، باز میگردد.
و اما سایت آفتاب نمیه تمام ماندن سخنان سید حسن خمینی را اینکونه گزارش کرد:
در مراسم سالگرد امام خمینی(ره)
سخنرانی سید حسن خمینی در مراسم سالگرد امام(ره) نیمهتمام ماند
افرادی در این صحن هستند که از این تعداد اندک بیزار هستند.
عدهای از افراد حاضر در مراسم سالگرد امام خمینی(ره) که در حرم مطهر در حال برگزاری است، در سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی اختلال ایجاد کردهاند.
آفتاب: عدهای از افراد حاضر در مراسم سالگرد امام خمینی(ره) که در حرم مطهر در حال برگزاری است، در سخنرانی حجت الاسلام و المسلمین سیدحسن خمینی اختلال ایجاد کردهاند.
این عده با سردادن شعارهای مکرر علیه موسوی، در سخنرانی یادگار امام راحل، در مراسم سالگرد درگذشت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی اختلال ایجاد کردهاند.
علیرغم تلاشهای این افراد، یادگار امام راحل با صلابت و در آرامش در حال سخنرانی است.
گفتنی است انبوه عاشقان امام راحل در این مراسم در اعتراض به این رفتارها صلواتهای بلندی برای شادی روح امام راحل فرستادند.
سیدحسن خمینی نیز گفت: مردم قطعا از این تعداد اندک که اینگونه شعار میدهند بیزار هستند، عدهای که تلاش میکنند مراسم باشکوه سالگرد امام راحل را به کام مردم تلخ کنند و تا بوده چنین بوده و هنوز 20سال از رحلت امام نگذشته و خداوند اشنالله همه ما رو قرین رحمت خوش ادامه دهد.
نوه امام شعارهای داد شده را منتسب به گروه اندكی كه در صحن داخلی امام هستند منتسب كرد و گفت: میدانم كه جمعیت بسیار زیادی در بیرون صحن و داخل صحن از این امر ناراضی بوده و من از همه آنان معذرت میخواهم.
تولیت آستان مقدس حضرت امام خطاب به این گروه اندک كه با شعارهای خود مانع از سخنرانی وی شده بودند، گفت: امیدوارم كه با امام محشور شوید.
وی در ابتدای سخنان خود با اشاره به سالگرد وفات حضرت امام آن را با روز رحلت پیامبر مقاسیه كرد.
یادآور میشود بعد از حضور مقام معظم رهبی در جایگاه، ایشان به گرمی با حجتالاسلام و المسملین سید حسن خمینی احوالپرسی کرده و با روبوسی کردند.
همچنین آیتالله هاشمی رفسنجانی در این مراسم حضور پیدا کردند.
-
رجا نیوز :
-
برخورد زننده سيدحسنخميني و انصاري با دستاندركاران مراسم ارتحال
سيد حسن خميني و انصاري روز گذشته (جمعه) در جريان برگزاري مراسم بيست و يكمين سالگرد ارتحال امام خميني و پس از پايان آن، برخوردهاي تند و زنندهاي با برخي از دستاندركاران برگزاري مراسم داشتهاند.
به گزارش رجانيوز، برخورد با دو تن از اعضاي ستاد نمازجمعه تهران و وزير كشور بهعنوان نماينده دولت در ستاد برگزاري مراسم ارتحال امام(ره) پس از آن صورت گرفت كه جمعيت حاضر در مرقد مطهر امام خميني به سيد حسن خميني اجازه سخنراني ندادند.
جمعيت ميليوني حاضر در مرقد مطهر امام(ره) كه از ابتداي مراسم شعارهايي عليه سران فتنه سر ميدادند، هنگامي كه سيد حسن خميني تلاش كرد براي دقايقي سخنان خود را ايراد كند، با شعارهاي يكپارچه و پيوسته، اعتراض خود را به همراهي وي با سران فتنه در طول يك سال گذشته اعلام كردند.
صداي شعارهاي مردم در مرقد مطهر بهقدري زياد بود كه شبكه خبر در حين پخش زنده اين مراسم، چندين بار مجبور به قطع كامل صدا شد. با اين حال، سيد حسن خميني جمعيت انبوه معترضان به خود در داخل و خارج حرم را عدهاي اندك توصيف كرد.
گزارش خبرنگاران ما حاكي است سيد حسن خميني پس از اين واكنش مردمي، با وزير كشور و دو تن از اعضاي ستاد برگزاري نمازجمعه تهران برخوردهاي زنندهاي داشته است.
همچنين محمدعلي انصاري دبير ستاد بزرگداشت امام(ره) نيز كه در حين سخنراني رئيسجمهور در اقدامي نامتعارف دو بار به بالاي سن رفت و قصد تذكر پايان وقت را داشت، پس از عتاب دكتر احمدينژاد به وي و شعارهاي مردم عليه فتنهگران، الفاظ ناشايستي خطاب به برخي از دستاندركاران مراسم ارتحال بهكار برده است.
اعتراض يكپارچه مردم به همراهي با فتنهگران و سر دادن شعارهايي مانند "نواده روحالله سيد حسن نصرالله"، "وصيت حاج احمد پيروي از ولايت" از سوي ناظران سياسي به خيرخواهي مردم براي سيد حسن خميني و تلاش براي بازگرداندن وي از همراهي با فتنهگران تعبير شده است.
-
رجا نیوز در مطلبی با عنوان هنوز بیست سال بیشتر نگذشته است!به قلم
محمد حسينزاده نوشت :
1- حضرت روح الله نه تنها برای مردم مسلمان ایران، بلکه برای تمامی مسلمانان و آزادیخواهان جهان همچون پدر و مراد و رهبر بوده است. لذاست که بیراه نگفته ایم که بگوییم جوانان انقلابی امروز فرزندان معنوی روح الله هستند . فرزند روح الله بودن یعنی پایبند به راه و آرمانهای او بودن.
2- فرزند نسبی روح الله بودن گرچه می تواند مایه مباهات برای شخصی باشد، چرا که توانسته است از نزدیک از وجود حضرتش بهره بگیرد، ولی هیچ دلیلی بر بی اشکال و بی عیب بودن نیست. سید حسین خمینی، فرزند شهید سید مصطفی خمینی، گرچه فرزند نسبی روح الله بود ولی توسط خود روح الله طرد شد.
3- سید حسن خمینی در طول سال 88 در آزمایشی بزرگ قرار گرفت که متاسفانه نتوانست از آن سربلند بیرون بیاید. گرچه در حوادث تلخی چون روز قدس، اهانت به عکس امام و روز عاشورا انتظار می رفت که از میراث حضرت امام دفاع کند و در مقابل فتنه گران بایستد ولی سکوتش افکار عمومی را با این سؤال مواجه کرد که مگر چه رابطه ای بین فتنه گران و او وجود دارد که حاضر نیست در مقابل فتنه گران موضع گیری کند.
کاش سید حسن سکوت خودش را ادامه می داد ولی انتشار عکس هایی از او در کنار سران فتنه که به تصریح رهبر انقلاب از کشتی نظام خارج شده اند، مردم، عاشقان روح الله، را سخت ناراحت کرد که چرا سید حسن اینچنین به آرمانهای امام پشت می کند؟
4- در تاریخ کم نداشته ایم فرزندان بزرگانی که راهی را خلاف پدرانشان در پیش گرفتند و در مقابل حق ایستادند. داستان از قابیل شروع می شود و به پسر نوح می رسد. در انقلاب اسلامی هم اوایل انقلاب فرزندانی از روحانیون طراز اول انقلاب بخاطر خیانت اعدام شدند. هیچ عقل و منطقی قبول نمی کند که فضیلت های پدر باعث مصونیت پسر از خطا باشد.
5- مردم برای سید حسن احترام قائل بوده اند، همان طوری که در بیست سال گذشته نشان داده اند، ولی همین مردم که بصیرتشان در سال 88 از بعضی خواص هم بیشتر بود، در خرداد 89 به سید حسن گفتند که ما وصایای امام و حاج احمد آقا را فراموش نکرده ایم. شعار "وصیت حاج احمد، پیروی از ولایت" و "نواده روح الله، سید حسن نصرالله" تذکری به سید حسن خمینی بود که بداند تا زمانی که در خط ولایت و رهبری که همان خط امام است باشد، برای مردم محترم است؛ همان طور که در بیست سال گذشته مورد احترام بوده است ولی اگر روزی مسیری به جز این راه را انتخاب کند، آنوقت فرزندان معنوی روح الله هستند که در مقابل فرزند نسبی او موضع گیری می کنند.
6- سید حسن اگر می خواست، می توانست با محکوم کردن سران فتنه در سخنرانی 14 خرداد، اعتماد دوباره مردم را به خود جلب کند که دیگر نه در جهت اعتراض به او، بلکه در جهت تایید او شعار دهند. ولی این سئوال پیش می آید که مگر چه منفعت مشترکی بین او و سران فتنه وجود دارد که حاضر نیست کوچکترین موضعی بگیرد.
سید حسن خطاب به مردم معترض گفت که هنوز بیست سال بیشتر نگذشته است و البته درست هم گفت. هنوز بیست سال بیشتر از رحلت جانگدازش نگذشته است که او وصیت های امام و پدرش را به فراموشی سپرده است.
7- رسانه ها و خواص دوپهلو به مانند یک سال گذشته سیاست یکی به نعل و یکی به میخ را در پیش گرفته اند و با آب و تاب شعار روشنگرایانه مردم را اهانت به یادگار امام و امام معرفی می کنند. جای سئوال اینجاست در طی یک سالی که فتنه گران به هر شکل ممکن به امام و آرمانهای امام توهین می کردند و سید حسن سکوت کرده بود، چرا ساکت بودند و به نوه نسبی امام نمی گفتند که چرا ساکت نشسته است؟ توهین واقعی به امام آن زمانی است که عده ای به میراث واقعی آن پیر جمارانی چون، ولایت فقیه و روز قدس و...، توهین میکردند و آنها سر در سوراخی فرو برده بودند و با سکوت خود فتنه گران را یاری می دادند.
8- چه جای گله به مردم به خاطر جلوگیری از سخنرانی سید حسن، که آنچه در حرم امام (ره) اتفاق افتاد نتیجه منطقی عملکرد دوپهلوي او در فتنه 88 بود.
-
رجا نیوز :واکنش جالب رئیسجمهور به شعار مردم علیه سران فتنه
احمدی نژاد پس از تکرار چندین باره این شعار از سوی جمعیت میلیونی مراسم، در پاسخ به ابراز احساسات آنان گفت که صبر کنید، "هرچه فریاد دارید در ادامه بر سر مستکبران بکشید."
به گزارش شبکه ایران، بیست و یکمین سالروز رحلت بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی در حرم مطهر آن حضرت، پر از حاشیه هایی داغ بود.
یکی از این حاشیه ها، شعارهای یکپارچه مردم علیه سران فتنه بود که با واکنشهای متفاوتی از سوی دو سخنران مراسم(رئیس جمهور و حجت الاسلام سیدحسن خمینی) همراه شد.
سید حسن خمینی، به عنوان سخنران دوم، در پاسخ به اصرار جمعیت میلیونی حاضر در صحن حرم برای موضع گیری علیه سران فتنه سخنی نگفت و شعار یکپارچه "مرگ بر موسوی"و "مرگ بر منافق" را بی جواب گذاشت.
اما واکنش رئیس جمهور به این شعارها متفاوت و در عین حال جالب بود.
دکتر احمدی نژاد، به عنوان سخنران اول مراسم، در اواسط سخنانش به موضوع انتخابات رسید و گفت که "در طول 30 سال گذشته برخی خودخواهان بودهاند که خود را برتر و مالک کشور میدانستند و اگر رای ملت به آنان بود، آن را محترم میدانستند اما اگر کس دیگری رای مردم را به دست میآورد آن رای احترام نداشت و باید لگدمال میشد برخی از اینان کسانی بودهاند که خود با همین سیستم و روش بارها بر مناصب حکومتی تکیه کردهاند."
در همین زمان بود که شعار "مرگ بر موسوی" در حرم مطهر امام راحل فریاد زده شد و مردم یکپارچه سعی در تکرار آن داشتند.
پاسخ رئیس جمهور اما، متفاوت از سیدحسن خمینی بود. احمدی نژاد پس از تکرار چندین باره این شعار از سوی جمعیت میلیونی مراسم، در پاسخ به ابراز احساسات آنان گفت که صبر کنید، "هرچه فریاد دارید در ادامه بر سر مستکبران بکشید."
وی این موضوع را چندین بار با تکان دادن دست هم بیان کرد.
اشاره او به ادامه سخنانش بود که به موضع گیری قاطع علیه رژیم صهیونیستی و سران استکبار معطوف شد.
-
سایت" فردا" نوشت:
اقدام معنادار رهبر انقلاب در مواجهه با نوه امام
سیدحسن که از میانه سخنانش، روی صحبت خود را با مردم خشمگینی که علیه وی شعار میدادند قرار داده و به شعارهای ایشان پاسخ میداد، سرانجام سخنرانی را نیمه کاره رها کرد.
اقدام خشمگینانه مردم در زمان سخنرانی حجت الاسلام سیدحسن خمینی با واکنش جالب رهبر معظم انقلاب مواجه شد.
به گزارش «فردا» خشمگینانه مردم در هنگام سخنرانی سیدحسن خمینی که با سر دادن شعارهایی مانع از سخنرانی وی شدند، با واکنش جالب رهبر معظم انقلاب مواجه شد.
سیدحسن خمینی که از میانه سخنان اش ، روی صحبت خود را مردم خشمگینی که علیه وی شعار میدادند قرار داده و به شعارهای ایشان پاسخ می داد، سرانجام سخنرانی اش را نیمه کاره رها کرد.
بنابراین گزارش بعد از سخنرانی نیمه تمام وی، رهبر معظم انقلاب در ابتدای ورود به جایگاه ضمن احوالپرسی گرم با سید حسن خمینی مانند همیشه، بر پیشانی نوه امام راحل بوسه زدند.
نوع رفتار رهبر فرزانه انقلاب با سید حسن خمینی، علیرغم برخی از رفتارهای اخیر وی مانند حضور در مراسم عروسی پسر میردامادی در کنار سران جریان معترض به انتخابات که موجب انتقادهای تند امت حزبالله شده است، نشان از تاکید ایشان بر مشی همیشگی جذب حداکثری و دفع حداقلی است.
و در ادامه به گزارش فارس از مراسم که در ابتدای خبر آمده اشاره نموده است.
- فرشاد مهدیپور، سردبیر هفتهنامه پنجره اینگونه تحلیل نمود: حاشیهای بر یک سخنرانی ناتمام
اقدام مردم در سردادن شعارهای اعتراضی علیه سخنران محترم را باید بهعنوان یک پیام جدی...
مراسم بیست و یکمین سالگرد رحلت بنیانگذار انقلاب اسلامی، همان گونه که می شد از قبل پیش بینی کرد با حاشیه سازی هایی همراه شد.
روال و برنامه ریزی این همایش بزرگ انقلابی از چند ماه پیش، تحت تاثیر برخی رفتارهای صورت گرفته از ناحیه موسسه تنظیم و نشر آثار حضرت امام که متولی سنتی برگزاری این مراسم است تا بدان جا دستخوش تلاطم شد که این موسسه پس از استنکاف اولیه، جلسات ستاد سالگرد ارتحال را در شرایطی غیرمعمول و جزیره ای تشکیل می داد.
این رویه موجب آن شد که با تدابیری، نوعی وفاق و همگرایی در برگزاری این مراسم شکل گیرد، هر چند که متولیان سنتی برگزاری سالگرد کوشیدند تا با تغییر شکل، زمان و نحوه برگزاری مراسم (کوتاه کردن برنامه های چند روزه و محدود کردن سخنرانان)، تا حدی رای و نظر خود را به کرسی نشانده و برنامه اولیه شان را به نحوی اجرایی کنند.
مشابه این اقدامات در 2 برنامه پیشین مرتبط با این موسسه نیز صورت گرفته بود؛ برنامه شب های احیا ماه رمضان 88 به صورت خودخواسته از سوی متولیان رسمی مرقد امام لغو و در یک فضاسازی رسانه ای این اقدام تحت تاثیر فشارها نمایانده شد و در نمونه دیگر، مراسم سالگرد رحلت همسر امام (و فرزند ایشان) به صورتی مختصر برپا گردید.
در آخرین بخش از این جابجایی ها و در میان ابهام فعالان رسانه ای، پس از رفت و برگشتی چندباره، نام محمود احمدی نژاد رئیس جمهوری به عنوان سخنران پیش از خطبه های نماز جمعه 14 خرداد تهران اعلام شد؛ این اقدام در شرایطی صورت گرفت که گفته می شود این تغییر در برنامه با نظر سیدحسن خمینی صورت گرفته است.
با این همه، سر داده شدن پاره ای شعارها در میانه سخنرانی سیدحسن خمینی، باعث بروز تحلیل هایی شده است که در این باره یادآوری 2 نکته ضروری به نظر می رسد: اول آن که برهم زدن و اخلال در مراسمی که به یاد حضرت روح الله برپا شده، با هر قصد و نیتی که صورت گرفته باشد، امری مضموم و ناپسند است؛ چه این که سخنران اصلی این مراسم رهبری انقلاب بودند، با چنین رفتارهایی کل فضای نماز جمعه تحت الشعاع قرار گرفت و زمینه ای مناسب برای ایجاد شبهات و تفرقه اندازی مهیا گشت.
دومین نکته هم این که اقدام مردم در سردادن شعارهای اعتراضی خطاب به سخنران محترم را باید به عنوان یک پیام جدی تلقی کرد، چرا که حجم شعارها فراتر و معطوف به یک گروه معدود نبود که بتوان حضورشان را نادیده گرفت و به سخنرانی ادامه داد (وگرنه چه دلیلی داشت که سخنران محترم، در برابر این شعارهای محدود، سخنان شان را به طور مکرر قطع کرده و به پاسخ گویی نسبت به آن ها بپردازند؟). این اعتراض در نهاد خود، بازتابی نسبت به رفتارهای 360 روز گذشته برخی چهره های سیاسی است؛ چهره هایی که سکوت کردند و اگر همراهی علنی هم با جریان معترض و آشوب طلب نداشتند، اما با سخن نگفتن و رفتارشان نوعی از اختلاف را بازتاب دادند.
جریان سیاست در ایران، از فردای 22 خرداد 88، روالی دیگرگونه یافته است و این دگردیسی علاوه بر آن چه تاکنون به همراه آورده، حتما پیامدهای دیگری را نیز در درون خود دارد؛ برخی به دنبال شنا کردن در دریای مواج سیاست اند و بهره برداری به موقع از موقعیت ها، این ماجراجویی آرام، ممکن است آثار و تبعاتی برایشان به بار آورد و کار را تا بدان جا سخت کند که هیچ سابقه و رابطه ای برای شان توشه عبور از وضع فعلی نباشد. آخرین جمله حضرت روح الله این است: و میزان درهر كس حال فعلی او است...
-
سایت فردا در خبری دیگر حواشی را اینگونه انعکاس داد:
حضور هاشمی در نماز جمعه رهبر انقلاب
آیت الله هاشمی رفسنجانی هنگام سخنرانی سید حسن خمینی نوه امام وارد جایگاه ویژه مسئولان نظام شد و در صف اول نمازگزاران استقرار یافت. وی که برای نخستین بار ظرف حدود یک سال گذشته در نماز جمعه تهران حاضر شد نیز کنار دیگر ائمه جمعه موقت تهران نشسته بود.
در سالروز رحلت حضرت امام خمینی بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران نمازجمعه امروز تهران به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی در مرقد امام راحل برگزار شد.
مراسم بیست و یکمین سالروز ارتحال امام خمینی (ره) در حرم مطهر حاشیه هایی داشت که در زیر به برخی از آنان اشاره می شود.
- از صبح امروز مسیرهای منتهی به مرقد مطهر امام راحل به دلیل عزیمت عزاداران و علاقه مندان و دوستداران امام راحل به سمت آرامگاه امام خمینی (ره) با ترافیک سنگین مواجه بود. در عین حال برنامه ریزی مناسبی نیز برای انتقال افراد با وسائل حمل و نقل عمومی صورت گرفته بود .
- بیش از 200 خبرنگار داخلی و خارجی پوشش خبری و تصویری نمازجمعه امروز تهران و مراسم سالگرد رحلت حضرت امام خمینی (ره) را بر عهده داشتند.
- در نماز جمعه امروز تهران رهبر معظم انقلاب به عنوان امام جمعه تهران سخنرانی کردند و دکتر محمود احمدی نژاد رئیس جمهور و حجت الاسلام سید حسن خمینی تولیت آستان حضرت امام (ره) نیز سخنرانی کردند. با این توضیح که طبق اعلام اولیه قرار بود ابتدا سید حسن خمینی سخنرانی کند و بعد احمدی نژاد که این ترتیب تغییر یافته بود.
- به دلیل سردادن مکرر شعار از سوی تعدادی از حاضران در نماز جمعه امروز تهران سخنرانی سید حسن خمینی نوه امام راحل در مرقد امام نیمه تمام ماند. وی چند مرتبه در طول سخنانش از کسانی که مانع سخنرانی وی هستند، اجازه خواست تا دقایقی سخنرانی کند که مجددا این افراد با سردادن شعارهایی این امکان را فراهم نساختند.
- بعد از پایان سخنان نیمه کاره سید حسن خمینی ، حضرت آیت الله خامنه ای رهبر معظم انقلاب اسلامی به عنوان خطیب نماز جمعه تهران در جایگاه حضور یافتند و با بوسیدن پیشانی سید حسن خمینی او را مورد تفقد قرار دادند.
- بعد از پایان سخنان ناتمام سید حسن خمینی وی به میان نمازگزاران رفت و در صف اول در کنار برادرش یاسر و هاشمی رفسنجانی قرار گرفت.
- در نماز جمعه امروز تهران به امامت رهبر معظم انقلاب اسلامی اکثر خطیبان موقت نماز جمعه تهران حضور داشتند به نحوی که آیت الله هاشمی رفسنجانی ، آیت الله امامی کاشانی، آیت الله جنتی، حجت الاسلام صدیقی در کنارهم و در صف اول نماز جمعه تهران استقرار یافته بودند.
- آیت الله هاشمی رفسنجانی هنگام سخنرانی سید حسن خمینی نوه امام وارد جایگاه ویژه مسئولان نظام شد و در صف اول نمازگزاران استقرار یافت. وی که برای نخستین بار ظرف حدود یک سال گذشته در نماز جمعه تهران حاضر شد نیز کنار دیگر ائمه جمعه موقت تهران نشسته بود.
- رحیمی معاون اول رئیس جمهور در کنار غلامعلی حدادعادل رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس دیده می شد. در عین حال تعداد زیادی از چهره های سیاسی از جمله وزراء ، مشاورین رئیس جمهور، نمایندگان مجلس وفعالان سیاسی در این مراسم حضور داشتند.
- در نماز جمعه امروز تهران سعید حدادیان ، صادق آهنگران و محمد طاهری از مداحان تهرانی در جایگاه ویژه که به شخصیت ها و مسئولان اختصاص دارد، دیده شدند. آنان شب گذشته میهمان برنامه مناظره شبکه 3 سیما بودند.
- در بین حاضران در جایگاه مسئولان، روسای سه قوه حضور داشتند و در کنار هم استقرار یافته بودند که در این میان نشستن علی و صادق لاریجانی روسای قوای مقننه و قضاییه در کنار هم جلب توجه می کرد.هاشمی شاهرودی رئیس سابق قوه قضاییه نیز در کنار صادق لاریجانی نشسته بود.
- محسن رضایی دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام و از کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری دهم در نماز جمعه امروز تهران حضور داشت و در کنار علی لاریجانی رئیس مجلس نشسته بود.
- دیپلمات ها و شخصیت های خارجی حضور چشمگیری در نماز جمعه امروز تهران داشتند .
- همچنین قومیت های مختلف ایرانی اعم از کرد، لر، بلوچ، ترکمن، عرب و ... با لباس های محلی در نماز جمعه تهران حضور داشتند و وحدت قومیت ها در ایران و وحدت ملی را به نمایش گذاشته بودند.
- پرچم حزب الله لبنان در دست برخی از نمازگزاران تهرانی دیده می شد.
- تصاویری از امام راحل و سید احمد و سید مصطفی خمینی دو یادگار وی در نقاط مختلف حرم مطهر نصب شده بود.
- حضور میلیونی مردم در مراسم سالگرد ارتحال امام به گونه ای بود که در مسیر برگشت ازدحام بیش از حد مردم باعث اخلال در روند خدمات رسانی شرکت مترو گردید که با گذشت زمان و کاهش خیل مردم این مسئله نیز به حالت عادی درآمد.
-
ایسنا نیز اینگونه گزارش داد:
-
سخنرانی ناتمام سیدحسن خمینی
با ادامه یافتن شعارها که از سوی بخش قابل توجهی از حاضران در مراسم داده میشد، سخنان سید حسن خمینی در این مراسم ناتمام ماند.
حجتالاسلام والمسلمین،سید حسن خمینی، در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)، با اشاره به ایام رحلت بنیانگذار كبیر جمهوری اسلامی، این ایام را روزهای گرانقدری عنوان كرد و گفت: روز درگذشت امام(ره) روزی تلخ و بسیار جانگذار بود.
نوه امام راحل افزود: در كنار حرم امام(ره) از آن بزرگوار، شهدای عظیم الشان انقلاب، فرزندان امام(ره) و همه كسانی كه براین جامعه حق دارند یاد میكنیم.
سید حسن خمینی با اشاره به تقارن سالروز میلاد صدیقه طاهره(س)، میلاد حضرت امام(ره) و سالروز رحلت ایشان یادآور شد: تقارن این دو روز مبین ویژگی بزرگی است. امام(ره) در سالروز میلاد فاطمه زهرا(س) كه چون دیروز بود به دنیا آمد و درچون امروزی از دنیا رفت.
وی خاطرنشان كرد: خداوند امام را در شرایطی به جامعه ارزانی داشت كه جامعه مشمول ویژگی های متفاوتی بود.سالها و دهههای پایانی قرن گذشته ویژگیهایی داشت كه امام(ره) در آن ویژگی ها رشد و نمو یافت و در آن فضا توانست به موقعیت ممتاز برسد.
در ادامه گزارش ایسنا آمده است در میان سخنرانی سید حسن خمینی شعارهای «مرگ برمنافق»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه»،« ما اهل كوفه نیستیم علی تنها بماند» و... سر میداده میشد كه وی چندبار درخواست كرد كه به وی اجازه داده شود بتواند سخنرانیاش را ادامه دهد و گفت: اگر دوستان بنای شعار دارند بهتر است اجازه دهند من قدری صحبت كنم و وقتی رهبری در جایگاه قرار گرفتند طبیعتا نسبت به این بزرگوار ابراز احساسات میكنیم.
سید حسن خمینی همچنین درپاسخ جمعیتی كه شعار "ما اهل كوفه نیستیم، علی تنها بماند " سرمیدادند، تأكید كرد: قطعاً همینطور است.
وی هم چنین در واكنش به برخی شعارها نیز گفت:« آقایان هنوز 20 سال از رحلت امام(ره) نگذشته است.»
وی در ادامه با تداوم شعارها، گفت: همه هر جای حرم هستند برای سلامت وجود مبارك قائم آل محمد و شادی روح امام و سلامتی همه خدمتگزاران به جامعه اسلامی صلوات بفرستند.
وی هم چنین خطاب به مردم گفت: امیدوارم عزاداری تان مقبول باشد، قطعا در این صحن كسانی هستند كه از گروه اندكی كه شلوغ می كنند بیزارند و مردم از علاقمندان و دلبستگان به امام(ره)هستند.
وی یادآور شد: شان سالگرد مراسم امام(ره) چنین نیست كه برخی چنین انجام می دهند، من از همه معذرت میخواهم و از خدا می خواهم ما را با اماممان محشور كند.
وی هم چنین از حاضران خواست برای شادی روح امام و فرزندان امام و شهدای انقلاب فاتحه ای قرائت كنند.
سرانجام با ادامه یافتن شعارها که از سوی بخش قابل توجهی از حاضران در مراسم داده میشد، سخنان سید حسن خمینی در این مراسم ناتمام ماند.
سخنان سیدحسن خمینی در این مراسم در حالی ناتمام ماند که اگر چه در شأن مراسم سالگرد حضرت امام(ره) نبود که چنین برخوردی از سوی حضار انجام پذیرد اما باید توجه داشت که به هر حال سید حسن خمینی در یک سال گذشته هیچگاه حاضر نشد به طور صریح و شفاف اقدامات خلاف قانون فتنه گران را محکوم کرده و با تکیه بر روش و منش امام بزرگوار امت، با وجود برخی دلخوری ها، راه هرگونه سوء استفاده از جایگاه خود و بیت امام را ببندد.
-
سایت فردا در مطلبی دیگر به نقل از "وبلاگ سیاسینوشتهای یک دختر دانشجو " اینچنین نوشت:
هشدار رهبر انقلاب نسبت به توهین به افراد مخالف
آنچیزی را بگویید کهدر دادگاه عدلالهی میتوانید توضیح دهید نه بیشتر.
پای صحبت های امام خامنه ای نشسته ام. شش دنگ حواسم را سپرده ام به مولفه هایی که ایشان طبق سیره امام خمینی به عنوان شاخص حرکت صحیح در مسیر انقلاب، تبیین می کنند، و منتظر نکته جدیدی هستم تا آن را یادداشت نمایم. قسمت های مهم را یادداشت می کنم تا می رسد به اینجا: "جوانان عزیز... آن هایی که می نویسید،... کاملا رعایت کنید. اینجور نباشد که مخالفت با کسی ما را وادار کند از جاده حق تعدی و ظلم کنیم."
قلم در دستم شور می گیرد و با سرعتی مضاعف می نویسد: "من یک روز، در مورد یکی از چهره های معروف اسلام که نزدیک به زمان ما هم هست از امام (ره) سوال کردم. امام در جواب من گفتند: نمی شناسم و بعد یک جمله مذمت آمیزی نسبت به آن شخص گفتند. فردای آن روز که خدمت امام رسیدم، به مجرد اینکه وارد شدم، امام فرمودند: "راجع به آن کسی که دیروز پرسیدید ،همین؛ نمی شناسم". یعنی امام آن جمله مذمت آمیز را حذف کردند. آن جمله ی مذمت آمیز نه فحش بود نه دشنام نه تهمت. درباره زیدی که شما او را قبول ندارید، دو جور برخورد می شود کرد: یک جور، آنچنانی که مطابق حق است. یک جور هم آمیزه ای از ظلم وجود دارد.
آن چیزی را بگویید که در دادگاه عدل الهی می توانید توضیح دهید نه بیشتر."
در پوست خود نمی گنجیدم از اینکه دیدم علی زمانه اینچنین با صراحت و قاطعیت در مقابل انحراف عده ای تندرو که اتفاقا محوریت نگرانی آشکار نشده ی من است، موضع گیری کردند.
تعلل را روا ندانستم و قصد کردم این نکته محجور مانده از روش و منش ائمه اطهار و امام راحل و امام خامنه ای را به آن دسته از کسانی که اگر حقیقتا و وجداناً خواهان حرکت در خط امام هستند، بگویم. هرچند گوش عده ای از همان دست کسانی که یک شخص را به خاطر جایگاه ش می ستایند و نه خلوص اخلاقی اش، به این حرف ها سنگین است اما این بار عمومی و آشکار می خواهم بگویم تا اگر گوش شنوایی هست تا اگر خیر خواهی هست تا اگر دوستدار و دلسوز واقعی نظام و انقلابی هست بدانند ملاک برتری افراد نه جایگاه و قلم اش، که ادب و اخلاق دینی اش است.
برای آن کسی نمی نویسم که وقتی انحراف از جاده اخلاقِ یک نفر را به او گوشزد کردم، برآشفت و گفت: این مسائل حاشیه ای هستند و این روزها مسائل مهمتری برای توجه وجود دارد. برای او نمی نویسم که وقتی گفتم: اتفاقا انحراف از مسیر دین اصل قضیه است. برآشفت و گفت: برای من جایگاه او مهم است نه شخصیت اش! برای آن کسی نمی نویسم که وقتی گفتم: شاه هم جایگاه داشت. گفت: من از فلانی حمایت می کنم چون قلمش خنجری به قلب فتنه است!
من روشنگری کردم تذکر دادم از سر خیرخواهی هشدار دادم که اینگونه تاختن به شخصیت افراد، در تعارض با خط امام و رهبری و بالاتر از آن مغایر سیره اخلاقی ائمه اطهار است. کدام یک از ائمه را سراغ داریم که با توهین و تحقییر و تمسخر، با دشمنانشان برخورد کرده باشند؟ اگر به نام رهبری چیزی می نویسیم اگر جوهر قلم مان از تقدس نام امام خمینی و امام خامنه ای، جوشان است، چرا آن را به توهین و تمسخر، بیالائیم؟
این نکته طلایی امام خامنه ای چنان در من تلاطمی ایجاد کرد که شتابان نزد مادرم می روم و مقابلش دو زانو می نشینم و برایش می گویم مادر، من می دانم منظور رهبری از این جوانانی که می نویسند و توهین می کنند، چیست؟ این همان چیزی بود که من منتظر بودم تا مستقیم از زبان آقا بشنوم، تا به آن ها که کباده ولایت مداری می کشند اما افراط و تندروی را ملاک و میزان اطاعت شان از رهبری می دانند و خواسته یا ناخواسته ضربه می زنند، نشان دهم موضع صریح رهبری را و ثابت کنم غش در ادعای اطاعت از رهبری آن ها را.
مادر نمی دانی من چقدر فریاد زدم، اما صدایم به جایی نرسید!
گفتم مادر، شما بگو نظرت چیست راجع به کسی که قلم خوبی دارد و خطاب به کروبی می نویسد: "کجایی شیخ؟ دلم یک ذره شده برایت و برای آن دستمالی که اخ و تف خود را با آن پاک می کردی".
مادرم تعجب می کند و ابرو در هم می کشد و می گوید: "این قلم است؟ کجای این قلم خوب است؟، قلم بدون ادب چه ارزشی دارد. یک نفری بود که هیچ سوادی نداشت، قلم نوشتاری نداشت، اما قلم زبانی داشت، ادب داشت و به همین خاطر مورد احترام همه بود"
گفتم: در حمایت از رهبری هم خیلی خوب می نویسد.
مادرم گفت: این ها رهبری را لغلغه زبانشان قرار داده اند. این ها خیانتکار هستند.
گفتم: مادر! نه! خیلی ها از او تعریف می کنند. او را تحسین می کنند. حتی برخی آدم های بزرگ.
مادرم گفت: خوب فکر کردی این بزرگ ها خیر و صلاح رهبر را می خواهند؟
مادرم گفت: برو بهش بگو اول مطالبت را در کمال آرامش، مرور کن بعد در سایتت منتشر کن.
گفتم: مادر، نوشته هایش در روزنامه هم چاپ می شود!
گفت: سعی کنید روزنامه ها را شما ها دست بگیرید نه این ها!
این حرف های مادر ساداتم بود که دامن اش، از آلودگی های دنیای سیاست، به دور است.
-
ایلنا هم اینگونه حاشیه نگاری کرد :
بیستویكمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) با حضور پرشور مردم در حرم مطهر بنیانگذار انقلاب برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، بیستویكمین سالگرد ارتحال بنیانگذار كبیر انقلاب با حضور رهبر معظم انقلاب و مقامات عالیرتبه لشگری و كشوری، مهیمانان خارجی و حضور پرشور ملت ایران در حرم مطهر امام(ره) برگزار شد.
نیروهای انتظامی، راهنماییورانندگی، بسیج، هلالاحمر، اورژانس، آتشنشانی و شهرداری نیز با نشاط مضاعف از آغازین ساعات صبح امروز در نقاط مختلف مراسم استقرار داشتند تا در صورت لزوم خدمات موردنیاز را به زائرین بیستو یكمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) ارائه دهند.
گیتهای بازرسی تنها موانعی بود كه سیل عظیم زائرین را برای مدت كوتاهی در پشت خود نگه میداشت؛ اما سپس این جمعیت مشتاق از پشت گیتها همچون جویباری به دریای عظیم ملت میپیوست.
این مراسم راس ساعت 10:30 با تلاوت قرآن آغاز و با مداحی مداحان اهل بیت و عزاداری دستههای عزاداری كه طی روز و شب گذشته خود را به این مراسم رسانده بودند؛ ادامه یافت.
براساس برنامه ستاد برگزاری بیستو یكمین سالگرد ارتحال امام(ره)؛ محمود احمدینژاد و سید حسن خمینی سخنرانان پیش از خطبهها و آیتالله خامنهای خطیب نماز جمعه این هفته تهران بود كه در مرقد امام برگزار میشد.
هنگامی كه احمدینژاد در سخنان خود از جنایات رژیم صهیونیستی و اقدام اخیر اسرائیل یاد كرده و آن را محكوم كرد جمعیت شعار مرگ بر اسرائیل سر دادند كه رئیسجمهور با علامت دست خود آنها را به سكوت فراخواند و گفت: نوبت این هم میشود.
وقتی وی به عدهای كه آنها را بیتفاوت و بیتوجه به رای مردم در انتخابات و صاحبان قدرت كه خود را در كشور مالك همه چیز میدانند اشاره میكرد جمعیت حاضر فریاد زدند” احمدی بتشكن بت بزرگ را بشكن” كه وی نیز در برابر این شعار اندكی سكوت كرد و سپس گفت: خواهش میكنم.
زمانی كه محمدعلی انصاری نسبت به تذكر ضیغ وقت به رئیسجمهور نزدیك شد احمدینژاد در كنار تریبون رو به وی كرده و گفت: خوب حالا شما بفرمائید.
وی مجددا به دبیر ستاد ارتحال امام كه در كنارش ایستاده بود گفت: شما بفرمائید بروید؛ زشت است كه اینجا ایستادهاید، من میآیم بروید.
احمدینژاد پس از تذكر اتمام وقتش، نزدیك به 15 دقیقه دیگر صحبت كرد.
گروهی نیز در نزدیك جایگاه حضور داشتند كه صرفنظر از موضوع شعارها و یا تكبیر نمازگزاران، در انتها فریاد میزدند« احمدی بتشكن بت بزرگ را بشكن. »
سخنان رئیس جمهور به پایان رسید و سپس یادگار امام با چهرههای متبسم وارد جایگاه شد و از پشت تریبون به زائرین بیست و یكمین سالگرد پدربزرگ خود سلام كرد.
در حلقه دوم كه خبرنگاران نیز در آن حضور داشتند یكی از میهمانان خارجی كه از كشورهای عربی بود با لهجه غلیظ عربی و صدای بلند به نوه امام سلام كرد.
اما پیش از اینكه دومین سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته تهران سخنان خود را آغاز كند شعارهای انحرافی از سوی همان گروهی كه در پایان جملات احمدینژاد و تكبیر نمازگزارن فریاد میزدند “احمدی بتشكن بت بزرگ را بشكن” آغاز شده و به قسمتهای دیگر صحن حاجآقا مصطفی سرایت كرد تا جایی كه برخی از افراد در درون حلقه دوم كه جایگاه استقرار مسئولین رده میانی نظام، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و میهمانان خارجی بود نیز این اقدام غیراخلاقی را همراهی كردند.
سید حسن خمینی خطاب به این افراد كه برخی از آنها در سالگرد بیست و یكمین سال ارتحال حضرت امام سوت نیز میزدند گفت: مردم قطعا از این تعداد اندک که اینگونه شعار میدهند بیزار هستند، عدهای که تلاش میکنند مراسم باشکوه سالگرد امام راحل را به کام مردم تلخ کنند و تا بوده چنین بوده و هنوز بیست سال از رحلت امام نگذشته و خداوند انشالله همه ما را قرین رحمت خودش قرار دهد.
سپس این جمعیت شروع به سینهزنی كردند.
یادگار امام پس از تذكرات پیدرپی كه هیچكدام مورد توجه این جمعیت قرار نگرفت مقداری آب برای نوشیدن تقاضا كرد.
جمعیتی كه بینظمی را در مراسم بیستویكمین سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب آغاز كرده بودند حتی از داربستها و ستونها بالا رفته و به شعار دادن ادامه دادند و عدهای از آنها نیز همزمان چفیههای خود را از دور گردن باز كرده و بر بالای سرشان میچرخاندند.
نوه امام از زائران خواست كه برای سلامتی ولیعصر (عج) صلواتی بفرستند كه مردم صلواتهای بلندی برای شادی روح امام راحل فرستادند.
سید حسن خمینی سپس با بیان اینكه هنوز بیست سال از رحلت امام نگذشته است گفت: برای شادی روح امام صلوات بفرستید.
وی از این جمعیت تقاضا كرد كه برای سلامتی خدمتگذاران نظام و سپس برای شادی روح شهدا و حضرت امام صلواتی بفرستند كه این تجلیل و تكریم لسانی از امام راحل و مقام شامخ شهدا در بیست و یكمین سالگرد ارتحال بنیانگذار كبیر انقلاب نیز تحت تاثیر بینظمیهای این گروه قرار گرفت.
سپس سید حسن خمینی گفت: شان مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام چنین نیست كه عدهای مانع میشوند، خدا به شما اجر دهد كه عزاداری امام اینگونه نیست. به هر حال تا بوده چنین بوده است و هنوز بیست سال از رحلت امام نگذشته است.
وی پس از اینكه گفت من از زائرین در این مراسم میخواهم یك فاتحه بخوانند جایگاه را ترك كرد؛ اما جمعیت مشخصی كه این اقدام را دنبال میكردند به شعارهای خود ادامه داده و بعضا سوت هم میزنند.
پس از مدت كوتاهی رهبر معظم انقلاب در حالی كه دست خود را به سوی جمعیت بلند كرده بود وارد جایگاه شد، معظمله با لبخند خود به تمام قسمتها حتی ردههای انتهایی جایگاه سلام كرد.
سید حسن خمینی نیز پشت سر ایشان وارد شد. سپس نوه امام و رهبر معظم انقلاب گفتوگوی كوتاهی كرده و رهبر انقلاب با بوسیدن پیشانی سید حسن خمینی، نوه امام را مورد تفقد خود قرار دادند.
ما اهل كوفه نیستیم علی تنها بماند، وصیت حاج احمد پیروی از ولایت، خونی كه در رگ ماست هدیه به رهبر ماست و ای رهبر آزاده آمادهایم آماده از جمله شعارهایی بود كه جمعیت زائرین سر میدادنند.
وقتی كه مقام معظم رهبری از تاریخچه ایجاد رژیم غاصب صهیونیستی و جنایتهای آن یاد كرد زائران این مراسم با سر دادن شعار مرگ بر اسرائیل و سپس تكبیر فرمایشات رهبر انقلاب را تائید كردند.
پس از اتمام بیانات مقام معظم رهبری زائرین فریاد زدند”ابوالفضل علمدار خامنهای نگهدار”.
سپس نماز جمعه این هفته تهران با حضور پرشور مردم و مسئولین نظام به امامت حضرت آیتالله خامنهای برگزار شد.
در پایان مراسم سالگرد ارتحال امام نیز یك راهپیمایی اعتراضی در محكومیت اقدام اخیر رژیم صهیونیستی برگزار شد و قطعنامه این راهپیمایی نیز قرائت شد.
آیتالله اكبر هاشمی رفسنجانی،روسای قوای سه گانه،فرمانده سپاه،علی اكبر ناطق نوری، آیتالله امامی كاشانی،آیتالله جنتی،آیتالله مهدوی كنی، حجت الاسلام دعاگو، محسن رضایی، آیتالله خزعلی و برخی از اعضای هیات دولت و نمایندگان مجلس از جمله شخصیتهای سیاسی و نظامی بودند كه در مراسم سالگرد ارتحال امام شركت كردند.
-
تابناکی ها هم با این تیتر :
چه کسی از احمدی نژاد برای سخنرانی امروز دعوت کرد؟
دعوت کننده اصلی از محمود احمدی نژاد برای سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه 14 خرداد امسال شخص حجةالاسلام و المسلمین سید حسن خمینی بوده است.
شنیده های خبرنگار "تابناک" در مورد چگونگی برگزاری مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(ره) حکایت از آن دارد که دفتر حفظ و نشر آثار حضرت امام و همچنین تولیت مرقد مطهر ایشان، امسال از همان ابتدا تصمیم به لغو برگزاری مراسم سالگرد می گیرند که پس از مواجهه با عزم راسخ کمیته برگزاری این مراسم به ویژه شورای هماهنگی تبلیغات اسلامی و دفتر رهبر انقلاب، از این تصمیم منصرف شده و آقای محمدعلی انصاری به نمایندگی از آنها در جلسات کمیته برگزاری شرکت می کند.
بنابر این گزارش، در جریان این جلسات اصل برگزاری این مراسم در روز 14 خرداد مورد اتفاق نظر قرار گرفته و بر سر انتخاب سخنران این مراسم ـ پیش از خطبه های نماز جمعه ـ بحث و مشورت انجام می گیرد که در همین راستا سید حسن خمینی با استدلالاتی و بر خلاف روال هر ساله بر دعوت از رییس جمهور برای سخنرانی در این مراسم اصرار ورزیده و حتی این مسئله را با دفتر رهبر انقلاب در میان می گذارد که البته این پیشنهاد مورد رد یا قبول واقع نمی شود و به تصمیم خود آنها واگذار می شود.
به هر حال آقایان محمدعلی انصاری به نمایندگی از دفتر نشر آثار امام و مصطفی محمد نجار به نمایندگی از سوی رییس جمهور در جلساتی در این مورد با هم مذاکره کرده و پس از مجادلات فراوان به این نتیجه می رسند که ابتدا آقای احمدی نژاد و سپس آقای سیدحسن خمینی، پیش از خطبه های رهبر معظم انقلاب پشت تریبون رفته و به ایراد سخن بپردازند.
نکته دیگر اینکه از سویی مقرر می شود که کارت های مدعوین این مراسم توسط آقای انصاری پخش شود و همین اتفاق نیز می افتد، اما آنچه در مراسم امروز اتفاق افتاد با توجه به پشت پرده ای که ذکر آن رفت، نشان داد که با وجود دعوای سیاسی میان آقایان نمی توان پذیرفت که احیانا دستی در کار بوده تا سخنرانی سیدحسن خمینی با مشکل برخورد کند.
به بیان بهتر اولا بدیهی بود که سخنرانی رییس جمهور در چنین روزی به ویژه اینکه سابقه قبلی هم نداشته است حساسیت برانگیز شود ـ و این خود جای سوال است که چرا شخص سید حسن آقای خمینی بر این امر تاکید داشته است ـ و دوم اینکه حتی با وجود اینکه ترکیب جمعیت حلقه اول نزدیک جایگاه توسط آقای انصاری مشخص شده بود، تقریبا می شد حدس زد که به واسطه برخی مواضع و رفتارها از سوی سیدحسن خمینی در یک سال گذشته، مانند عدم موضع گیری محکم در قبال قانون شکنی برخی آقایان و یا جلوگیری از سوء استفاده از نام و خط امام، این رفتار ـ اگرچه دور از شأن مراسم سالگرد ارتحال امام ـ با او انجام پذیرد.
و در پایان ذکر این نکته ضروری به نظر می رسد که نخبگان سیاسی معتقد به نظام باید متوجه این نکته باشند که نباید دعواهای سیاسی، آنها را در خط و مسیری قرار دهد که نتوانند مرز خود را با فتنه گران مشخص کنند و آنگاه در مسیری بیافتند که برای امت ولایت مدار قابل پذیرش نباشد.
-
فرارو خبر این حرکت را اینگونه تیتر زد :
اخلال در سخنرانی نیمه تمام سید حسن خمینی در مرقد امام
سخنرانی سید حسن خمینی در مراسم بزرگداشت رحلت امام خمینی(ره) با شعارهای ادامه دار گروهی از حاضران در مرقد امام ، نیمه تمام ماند.
به گزارش خبرنگار فرارو، سید حسن خمینی که از ابتدای سخنرانی خود با شعارهای این گروه مواجه شده بود، چند بار خواستار آرامش آنها شد اما تلاش وی سودی نبخشید .
وی در ادامه، خواستار سردادن ذکر صلوات برای سلامی حضرت ولی عصر(عج) ، شادی روح امام خمینی و سلامتی خادمان به نظام و انقلاب شد اما پس از صلوات جمعیت حاضر در مرقد امام، همان گروه مجددا شروع به سر دادن شعار کردند تا سید حسن خمینی نتواند به سخنرانی خود ادامه دهد.
در این بین ، دوربین های شبکه خبر سیمای جمهوری اسلامی ، چهره های مقامات بلند پایه ی نظام از قبیل فرمانده کل سپاه و گروهی از وزرا و نیز برخی ائمه جمعه تهران و روحانیون را نشان می داد که از بروز چنین اتفاقی ، نا راحت شده و جا خورده اند.
رهبر معظم انقلاب پس از پایان سخنان نیمه تمام سید حسن خمینی، در حالی که به تریبون نزدیک می شدند، پیشانی وی را بوسیدند و سپس در خطبه اول نماز، از همه خواستند که در مخالفت با هرکس، گرفتار ظلم و بی تقوایی نشوند.
این اتفاقات در حالی صورت پذیرفت که ستاد رسمی برگزاری مراسم سالگرد امام که از مقامات وزارت کشور، سپاه و سایر نهادهای دولتی تشکیل شده، از سید حسن خمینی برای ایراد سخنرانی دعوت به عمل آورده بود.
-
پایگاه جماران
-
مراسم را اینگونه گزارش داد :بیست و یک سال پس از عروج خمینی(س)؛
سید حسن خمینی: روز درگذشت امام، روزی بسیار تلخ و جانگداز است
خداوند امام را در شرایطی به جامعه ما ارزانی داشت که این جامعه مشمول ویژگی های متفاوتی بود. سالها و دهه های پایانی قرن گذشته دارای ویژگی هایی بود که امام در میان آنها رشد کرد و بالید و با رشد در آن فضا، در زندگی خود به موقعیت های ممتازی رسید که می بینیم.
حجت الاسلام و المسلمین سید حسن خمینی مراسم بیست و یکمین سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی (س) را لحظاتی گرانقدر دانست و گفت: روز درگذشت امام ما، روزی بسیار تلخ و جانگداز است. رحلت امام عظیم الشان یادآور رحلت پیامبر گرامی اسلام است.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی و خبری جماران، وی با بزرگداشت یاد و نام فرزندان و یاران امام و همچنین شهدای انقلاب اسلامی و جنگ تحمیلی اظهار داشت: در کنار مرقد مطهر جا دارد از همه کسانی که بر گردن این جامعه حق دارند، به بزرگی یاد کنیم.
سید حسن خمینی به تقارن ولادت امام خمینی و فاطمه زهرا از یک طرف و تقارن این دو مناسبت با ارتحال امام اشاره کرد و گفت: خداوند بزرگ تقارنی را در این روز قرار داده است که مبین یک ویژگی بزرگ است.
یادگار امام افزود: خداوند امام را در شرایطی به جامعه ما ارزانی داشت که این جامعه مشمول ویژگی های متفاوتی بود. سالها و دهه های پایانی قرن گذشته دارای ویژگی هایی بود که امام در میان آنها رشد کرد و بالید و با رشد در آن فضا، در زندگی خود به موقعیت های ممتازی رسید که می بینیم.
یادگار امام در این لحظه که از ابتدای سخنرانی، با شعارها و رفتارهای دون شأن مراسم سالگرد امام مواجه بود، خطاب به عده ای از شعار دهندگان گفت: هنوز بیست سال از رحلت امام نگذشته است. اجازه بفرمایید ... .
سید حسن خمینی سپس لحظاتی سکوت کرد و به سخنان خود ادامه داد: شرایطی که امام در آن رشد کرد شرایطی بسیار ممتاز و متفات بود.
در میان سخنرانی سید حسن خمینی شعارهای «مرگ برمنافق»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه»،« ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند» و...، سر میداده میشد که وی چندبار درخواست کرد که به وی اجازه داده شود بتواند سخنرانیاش را ادامه دهد.
وی گفت: اگر دوستان بنای شعار دارند بهتر است اجازه دهند من قدری صحبت کنم و وقتی رهبری در جایگاه قرار گرفتند طبیعتا نسبت به این بزرگوار ابراز احساسات میکنیم.
یادگار امام باز از عده شعار دهنده خواست تا آرام شوند و از آنان درخواست کرد برای ظهور حضرت مهدی(عج)، شادی روح امام(س) و سلامتی همه خدمتگذاران جامعه اسلامی صلوات های مکرر بفرستند.
این صلوات ها و توصیه ها افاقه نکرد و عده شعار دهنده در میان بهت و ناراحتی عمیق دوستدارن امام به شعار دادن ادامه دادند.
سید حسن خمینی همچنین درپاسخ جمعیتی که شعار "ما اهل کوفه نیستیم، علی تنها بماند " سرمیدادند، تأکید کرد: قطعاً همینطور است.
سید حسن خمینی خطاب به این عده گفت: امیدوارم عزاداریتان مقبول باشد. در این جمع تعداد زیادی هستند که از عده اندکی که شلوغ بازی می کنند، بیزارند. در بیرون از این صحن هم مردم علاقمند به استماع سخنان هستند. اجازه بدهید من چند دقیقه ای صحبت کنم. شأن مراسم امام این نیست که می کنید.
در این هنگام یادگار امام از ادامه سخنرانی منصرف شد و اظهار داشت: من از خداوند متعال پوزش می طلبم ... از او می خواهم ما را با اولیای خود محشور دارد.
وی در پایان گفت: تا بوده چنین بوده. هنوز بیست سال از ارتحال امام نگذشته است ... . برای شادی روح امام همه با هم فاتحه ای قرائت کنیم و با این سخن ، حجت الاسلام و المسلین سید حسن خمینی یادگار گرانقدر امام سخنرانی خود را در بیست و یکمین سالگرد ارتحال امام خمینی ناتمام گذاشت.
- تابناک :واکنش علی مطهری به ممانعت از سخنرانی نوه امام(ره):
- ممانعت از سخنرانی سیدحسن خمینی، «حادثه تلخ» بود
حادثه ممانعت از سخنرانی حجت الاسلام سید حسن خمینی در مجلس سالگرد رحلت امام خمینی (ره) یک حادثه تلخ ومخالف آرمانهای انقلاب اسلامی از جمله آزادی بیان بود و...
من درصدد دفاع از مواضع آقای سید حسن خمینی نیستم و شاید ایشان میبایست انتقاداتی را به رهبران معترض وارد میکرد اما آیا اگر کسی به نحوه مدیریت بحران اخیر انتقاد داشت باید از صحنه انقلاب حذف شود و نباید حق اظهار نظر داشته باشد؟
دکتر علی مطهری در یادداشت اختصاصی که برای تابناک ارسال کرده است، نسبت به ممانعت از سخنرانی سید حسن خمینی، نوه امام (ره) واکنش نشان داده و از آن بعنوان «حادثه تلخ» یاد کرده است.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، یادداشت ارسالی دکتر علی مطهری، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی عینا بدون هیچ گونه تغییر در ادامه می آید.
حادثه ممانعت از سخنرانی حجت الاسلام سید حسن خمینی در مجلس سالگرد رحلت امام خمینی (ره) یک حادثه تلخ و مخالف آرمانهای انقلاب اسلامی از جمله آزادی بیان بود و البته یک حادثه از پیش طراحی شده بود که شخص رئیس جمهور در آن نقش اساسی داشت و می توان گفت از سنخ مناظره انتخاباتی ایشان بود که زمینه فتنه را فراهم کرد. نوع سخنان رئیس جمهور محترم که به جای وحدت، تفرقه انگیز بود، اصرار بر طولانی کردن سخنان خود تا وقتی برای سیدحسن باقی نماند و نیز جمله آخر ایشان که "اکنون به سخنان رهبر انقلاب گوش فرا میدهیم" دلیل بر این مدعا است.
اگر قوه قضاییه عوامل فتنه انتخاباتی 88 یعنی آقایان موسوی، کروبی و احمدی نژاد را به طور همزمان محاکمه می کرد و مجازات هریک را به نسبت جرم آنها اعلام می نمود در 14 خرداد 89 این اتفاق نمی افتاد .احمدی نژاد مانند کودک عزیزکرده یک خانواده شده است که هرچه دیگران را اذیت می کند مورد تشویق قرار می گیرد.
من درصدد دفاع از مواضع آقای سید حسن خمینی نیستم و شاید ایشان میبایست انتقاداتی را به رهبران معترض وارد میکرد اما آیا اگر کسی به نحوه مدیریت بحران اخیر انتقاد داشت باید از صحنه انقلاب حذف شود و نباید حق اظهار نظر داشته باشد؟ شاید سید حسن دیروز می خواست انتقاداتی به موسوی و کروبی وارد کند. پس ابتدا حرف او را گوش کنیم، اگر قبول نداشتیم اعتراض کنیم و شعار بدهیم، نه اینکه از چند روز قبل تصمیم بر این باشد که به او اجازه سخن گفتن ندهیم.
آقایانی که اصرار بر شبیه سازی حوادث امروز با حوادث صدر اسلام دارند آیا صحیح می دانند که آنها و دار و دسته شان را به سپاه عمر سعد و ابن زیاد تشبیه کنیم که در روز عاشورا با ایجاد سر و صدا اجازه نمی دادند نوه پیغمبر سخن بگوید؟ در روزی که باید از وحدت سخن رانده می شد، پروژه تفرقه اجرا شد و این به صلاح کشور نبود.
-
رجا نیوز:توهین علی مطهری به مردم و رئیس جمهور!
علی مطهری در یادداشتی که در اختیارسايت حامي رضايي قرار داد نسبت به ممانعت از سخنرانی سید حسن خمینی، واکنش نشان داده و از آن بعنوان «حادثه تلخ» یاد کرده است.
مطهری با مقصر دانستن رئیس جمهور در این مراسم که اشاره به آن نمی کند گفته استکه حادثه ممانعت از سخنرانی حجت الاسلام سید حسن خمینی در مجلس سالگرد رحلت امام خمینی (ره) یک حادثه تلخ و مخالف آرمانهای انقلاب اسلامی از جمله آزادی بیان بود و البته یک حادثه از پیش طراحی شده بود که شخص رئیس جمهور در آن نقش اساسی داشت و می توان گفت از سنخ مناظره انتخاباتی ایشان بود که زمینه فتنه را فراهم کرد.
وی با توهین به رئیس جمهور مي نويسد: اگر قوه قضاییه عوامل فتنه انتخاباتی 88 یعنی آقایان موسوی، کروبی و احمدی نژاد را به طور همزمان محاکمه می کرد و مجازات هریک را به نسبت جرم آنها اعلام می نمود در 14 خرداد89 این اتفاق نمی افتاد .احمدی نژاد مانند کودک یک خانواده شده است که هرچه دیگران را اذیت می کند مورد تشویق قرار می گیرد.
وی در بخش دیگری از نوشته خود نیز با تشبیه مردم نمازگزار با سپاه عمر سعد در روز عاشورا نوشت:دآقایانی که اصرار بر شبیه سازی حوادث امروز با حوادث صدر اسلام دارند آیا صحیح می دانند که آنها و دار و دسته شان را به سپاه عمر سعد و ابن زیاد تشبیه کنیم که در روز عاشورا با ایجاد سر و صدا اجازه نمی دادند نوه پیغمبر سخن بگوید؟
- تابناک:سخنرانی نوه امام راحل (ره) ناتمام ماند
در میان سخنرانی سید حسن خمینی شعارهای «مرگ برمنافق»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه»،« ما اهل كوفه نیستیم علی تنها بماند» و... سر میداده میشد كه وی چندبار درخواست كرد كه به وی اجازه داده شود بتواند سخنرانیاش را ادامه دهد
وی هم چنین خطاب به مردم گفت: امیدوارم عزاداری تان مقبول باشد، قطعا در این صحن كسانی هستند كه از گروه اندكی كه شلوغ می كنند بیزارند و مردم از علاقمندان و دلبستگان به امام(ره)هستند.
حجتالاسلام والمسلمین سید حسن خمینی، در مراسم سالگرد ارتحال امام(ره)، با اشاره به ایام رحلت بنیانگذار كبیر جمهوری اسلامی، این ایام را روزهای گرانقدری عنوان كرد و گفت: روز درگذشت امام(ره) روزی تلخ و بسیار جانگذار بود.
وی افزود: در كنار حرم امام(ره) از آن بزرگوار، شهدای عظیم الشان انقلاب، فرزندان امام(ره) و همه كسانی كه براین جامعه حق دارند یاد میكنیم.
سید حسن خمینی با اشاره به تقارن سالروز میلاد صدیقه طاهره(س)، میلاد حضرت امام(ره) و سالروز رحلت ایشان یادآور شد: تقارن این دو روز مبین ویژگی بزرگی است. امام(ره) در سالروز میلاد فاطمه زهرا(س) كه چون دیروز بود به دنیا آمد و درچون امروزی از دنیا رفت.
وی خاطرنشان كرد: خداوند امام را در شرایطی به جامعه ارزانی داشت كه جامعه مشمول ویژگی های متفاوتی بود. سالها و دهههای پایانی قرن گذشته ویژگیهایی داشت كه امام(ره) در آن ویژگی ها رشد و نمو یافت و در آن فضا توانست به موقعیت ممتاز برسد.
-
به گزارش ایسنا،
در میان سخنرانی سید حسن خمینی شعارهای «مرگ برمنافق»، «مرگ بر ضد ولایت فقیه»،« ما اهل كوفه نیستیم علی تنها بماند» و... سر میداده میشد كه وی چندبار درخواست كرد كه به وی اجازه داده شود بتواند سخنرانیاش را ادامه دهد و گفت: اگر دوستان بنای شعار دارند بهتر است اجازه دهند من قدری صحبت كنم و وقتی رهبری در جایگاه قرار گرفتند طبیعتا نسبت به این بزرگوار ابراز احساسات میكنیم.
سید حسن خمینی همچنین در پاسخ جمعیتی كه شعار "ما اهل كوفه نیستیم، علی تنها بماند" سر میدادند، تأكید كرد: قطعاً همینطور است.
وی هم چنین در واكنش به برخی شعارها نیز گفت: «آقایان هنوز 20 سال از رحلت امام(ره) نگذشته است.»
وی در ادامه با تداوم شعارها، گفت: همه هر جای حرم هستند برای سلامت وجود مبارك قائم آل محمد و شادی روح امام و سلامتی همه خدمتگزاران به جامعه اسلامی صلوات بفرستند.
نوه امام راحل (ره) هم چنین خطاب به مردم گفت: امیدوارم عزاداری تان مقبول باشد، قطعا در این صحن كسانی هستند كه از گروه اندكی كه شلوغ می كنند بیزارند و مردم از علاقمندان و دلبستگان به امام(ره)هستند.
وی یادآور شد: شان سالگرد مراسم امام(ره) چنین نیست كه برخی چنین انجام می دهند، من از همه معذرت میخواهم و از خدا می خواهم ما را با اماممان محشور كند.
وی هم چنین از حاضران خواست برای شادی روح امام و فرزندان امام و شهدای انقلاب فاتحه ای قرائت كنند.
سرانجام با ادامه یافتن شعارها سخنان سیدحسن خمینی در این مراسم در حالی ناتمام ماند که اگر چه در شأن مراسم سالگرد حضرت امام(ره) نبود که چنین برخوردی از سوی جمعی از حضار انجام پذیرد اما باید توجه داشت که به هر حال سید حسن خمینی در یک سال گذشته هیچگاه حاضر نشد به طور صریح و شفاف اقدامات خلاف قانون فتنه گران را محکوم کرده و با تکیه بر روش و منش امام بزرگوار امت، با وجود برخی دلخوری ها، راه هرگونه سوء استفاده از جایگاه خود و بیت امام را ببندد.
- ایلنا :تذکر انصاری به احمدی نژاد و پاسخ وی
زمانی كه محمدعلی انصاری نسبت به تذكر ضیغ وقت به رئیسجمهور نزدیك شد احمدینژاد در كنار تریبون رو به وی كرده و گفت: خوب حالا شما بفرمائید.
بیستویكمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) با حضور پرشور مردم در حرم مطهر بنیانگذار انقلاب برگزار شد.
به گزارش خبرنگار ایلنا، بیستویكمین سالگرد ارتحال بنیانگذار كبیر انقلاب با حضور رهبر معظم انقلاب و مقامات عالیرتبه لشگری و كشوری، مهیمانان خارجی و حضور پرشور ملت ایران در حرم مطهر امام(ره) برگزار شد.
نیروهای انتظامی، راهنماییورانندگی، بسیج، هلالاحمر، اورژانس، آتشنشانی و شهرداری نیز با نشاط مضاعف از آغازین ساعات صبح امروز در نقاط مختلف مراسم استقرار داشتند تا در صورت لزوم خدمات موردنیاز را به زائرین بیستو یكمین سالگرد ارتحال امام خمینی(ره) ارائه دهند.
گیتهای بازرسی تنها موانعی بود كه سیل عظیم زائرین را برای مدت كوتاهی در پشت خود نگه میداشت؛ اما سپس این جمعیت مشتاق از پشت گیتها همچون جویباری به دریای عظیم ملت میپیوست.
این مراسم راس ساعت 10:30 با تلاوت قرآن آغاز و با مداحی مداحان اهل بیت و عزاداری دستههای عزاداری كه طی روز و شب گذشته خود را به این مراسم رسانده بودند؛ ادامه یافت.
براساس برنامه ستاد برگزاری بیستو یكمین سالگرد ارتحال امام(ره)؛ محمود احمدینژاد و سید حسن خمینی سخنرانان پیش از خطبهها و آیتالله خامنهای خطیب نماز جمعه این هفته تهران بود كه در مرقد امام برگزار میشد.
هنگامی كه احمدینژاد در سخنان خود از جنایات رژیم صهیونیستی و اقدام اخیر اسرائیل یاد كرده و آن را محكوم كرد جمعیت شعار مرگ بر اسرائیل سر دادند كه رئیسجمهور با علامت دست خود آنها را به سكوت فراخواند و گفت: نوبت این هم میشود.
وقتی وی به عدهای كه آنها را بیتفاوت و بیتوجه به رای مردم در انتخابات و صاحبان قدرت كه خود را در كشور مالك همه چیز میدانند اشاره میكرد جمعیت حاضر فریاد زدند” احمدی بتشكن بت بزرگ را بشكن” كه وی نیز در برابر این شعار اندكی سكوت كرد و سپس گفت: خواهش میكنم.
زمانی كه محمدعلی انصاری نسبت به تذكر ضیغ وقت به رئیسجمهور نزدیك شد احمدینژاد در كنار تریبون رو به وی كرده و گفت: خوب حالا شما بفرمائید.
وی مجددا به دبیر ستاد ارتحال امام كه در كنارش ایستاده بود گفت: شما بفرمائید بروید؛ زشت است كه اینجا ایستادهاید، من میآیم بروید.
احمدینژاد پس از تذكر اتمام وقتش، نزدیك به 15 دقیقه دیگر صحبت كرد.
گروهی نیز در نزدیك جایگاه حضور داشتند كه صرفنظر از موضوع شعارها و یا تكبیر نمازگزاران، در انتها فریاد میزدند« احمدی بتشكن بت بزرگ را بشكن. »
سخنان رئیس جمهور به پایان رسید و سپس یادگار امام با چهرههای متبسم وارد جایگاه شد و از پشت تریبون به زائرین بیست و یكمین سالگرد پدربزرگ خود سلام كرد.
در حلقه دوم كه خبرنگاران نیز در آن حضور داشتند یكی از میهمانان خارجی كه از كشورهای عربی بود با لهجه غلیظ عربی و صدای بلند به نوه امام سلام كرد.
اما پیش از اینكه دومین سخنران پیش از خطبههای نماز جمعه این هفته تهران سخنان خود را آغاز كند شعارهای انحرافی از سوی همان گروهی كه در پایان جملات احمدینژاد و تكبیر نمازگزارن فریاد میزدند “احمدی بتشكن بت بزرگ را بشكن” آغاز شده و به قسمتهای دیگر صحن حاجآقا مصطفی سرایت كرد تا جایی كه برخی از افراد در درون حلقه دوم كه جایگاه استقرار مسئولین رده میانی نظام، نمایندگان مجلس شورای اسلامی و میهمانان خارجی بود نیز این اقدام غیراخلاقی را همراهی كردند.
سید حسن خمینی خطاب به این افراد كه برخی از آنها در سالگرد بیست و یكمین سال ارتحال حضرت امام سوت نیز میزدند گفت: مردم قطعا از این تعداد اندک که اینگونه شعار میدهند بیزار هستند، عدهای که تلاش میکنند مراسم باشکوه سالگرد امام راحل را به کام مردم تلخ کنند و تا بوده چنین بوده و هنوز بیست سال از رحلت امام نگذشته و خداوند انشالله همه ما را قرین رحمت خودش قرار دهد.
سپس این جمعیت شروع به سینهزنی كردند.
یادگار امام پس از تذكرات پیدرپی كه هیچكدام مورد توجه این جمعیت قرار نگرفت مقداری آب برای نوشیدن تقاضا كرد.
جمعیتی كه بینظمی را در مراسم بیستویكمین سالگرد ارتحال بنیانگذار انقلاب آغاز كرده بودند حتی از داربستها و ستونها بالا رفته و به شعار دادن ادامه دادند و عدهای از آنها نیز همزمان چفیههای خود را از دور گردن باز كرده و بر بالای سرشان میچرخاندند.
نوه امام از زائران خواست كه برای سلامتی ولیعصر (عج) صلواتی بفرستند كه مردم صلواتهای بلندی برای شادی روح امام راحل فرستادند.
سید حسن خمینی سپس با بیان اینكه هنوز بیست سال از رحلت امام نگذشته است گفت: برای شادی روح امام صلوات بفرستید.
وی از این جمعیت تقاضا كرد كه برای سلامتی خدمتگذاران نظام و سپس برای شادی روح شهدا و حضرت امام صلواتی بفرستند كه این تجلیل و تكریم لسانی از امام راحل و مقام شامخ شهدا در بیست و یكمین سالگرد ارتحال بنیانگذار كبیر انقلاب نیز تحت تاثیر بینظمیهای این گروه قرار گرفت.
سپس سید حسن خمینی گفت: شان مراسم سالگرد ارتحال حضرت امام چنین نیست كه عدهای مانع میشوند، خدا به شما اجر دهد كه عزاداری امام اینگونه نیست. به هر حال تا بوده چنین بوده است و هنوز بیست سال از رحلت امام نگذشته است.
وی پس از اینكه گفت من از زائرین در این مراسم میخواهم یك فاتحه بخوانند جایگاه را ترك كرد؛ اما جمعیت مشخصی كه این اقدام را دنبال میكردند به شعارهای خود ادامه داده و بعضا سوت هم میزنند.
پس از مدت كوتاهی رهبر معظم انقلاب در حالی كه دست خود را به سوی جمعیت بلند كرده بود وارد جایگاه شد، معظمله با لبخند خود به تمام قسمتها حتی ردههای انتهایی جایگاه سلام كرد.
سید حسن خمینی نیز پشت سر ایشان وارد شد. سپس نوه امام و رهبر معظم انقلاب گفتوگوی كوتاهی كرده و رهبر انقلاب با بوسیدن پیشانی سید حسن خمینی، نوه امام را مورد تفقد خود قرار دادند.
ما اهل كوفه نیستیم علی تنها بماند، وصیت حاج احمد پیروی از ولایت، خونی كه در رگ ماست هدیه به رهبر ماست و ای رهبر آزاده آمادهایم آماده از جمله شعارهایی بود كه جمعیت زائرین سر میدادنند.
وقتی كه مقام معظم رهبری از تاریخچه ایجاد رژیم غاصب صهیونیستی و جنایتهای آن یاد كرد زائران این مراسم با سر دادن شعار مرگ بر اسرائیل و سپس تكبیر فرمایشات رهبر انقلاب را تائید كردند.
پس از اتمام بیانات مقام معظم رهبری زائرین فریاد زدند”ابوالفضل علمدار خامنهای نگهدار”.
سپس نماز جمعه این هفته تهران با حضور پرشور مردم و مسئولین نظام به امامت حضرت آیتالله خامنهای برگزار شد.
در پایان مراسم سالگرد ارتحال امام نیز یك راهپیمایی اعتراضی در محكومیت اقدام اخیر رژیم صهیونیستی برگزار شد و قطعنامه این راهپیمایی نیز قرائت شد.
آیتالله اكبر هاشمی رفسنجانی،روسای قوای سه گانه،فرمانده سپاه،علی اكبر ناطق نوری، آیتالله امامی كاشانی،آیتالله جنتی،آیتالله مهدوی كنی، حجت الاسلام دعاگو، محسن رضایی، آیتالله خزعلی و برخی از اعضای هیات دولت و نمایندگان مجلس از جمله شخصیتهای سیاسی و نظامی بودند كه در مراسم سالگرد ارتحال امام شركت كردند.
- تابناک در مطلبی دیگر :
قطع سخنان سیدحسن خمینی نشانه چیست؟
اگر آنها واقعاً دوستدار امام بودند ، حتماً این یک روز را به احترام امام ، وزانت و وقار به خرج می دادند تا آیین این روز ، بدون حاشیه و هیاهو به انجام برسد ،اما به نظر می رسد ، فعلاً سیاست بازی بر همه چیز مقدم است.
شعارهای خاص عده ای از حاضران در مراسم سالگرد ارتحال امام ، فضای سخنرانی سیدحسن خمینی را مشوش کرد و آن طور که خبرگزاری فارس گزارش داده ، بارها باعث قطع سخنرانی نوه امام و تولیت حرم ایشان شد! این در حالی است که سید حسن خمینی ، سخنانی خارج از ارزش های نظام و انقلاب نمی گفت و این نشان می دهد آنچه رخ داد ، نه واکنشی فی البداهه نسبت به سخنان وی ، که برنامه ای از پیش تعیین شده بود که با شعار گویی عده ای و تهییج عده ای دیگر شکل گرفت.
به گزارش عصرایران ، هر چند از بین بیش از یک میلیون زائری که برای شرکت در این مراسم به حرام امام رفته اند ، تنها تعداد محدودی به ایجاد تنش پرداختند اما محل استقرار این افراد ، پشتوانه رسانه ای آنها و نیز جوسازی های چند روز اخیر برخی افراد و رسانه ها که گویا امام را متعلق به خود می دانند ، نشان می دهد همان طور که چند روز پیش علی لاریجانی هم گفته بود ، "نان" عده ای در ایجاد بلوا و جنجال است.
البته بدیهی است که مواضع سیدحسن خمینی ، منطبق با خواسته های برخی اشخاص و جریان های سیاسی نیست واین ، امری طبیعی و بی اشکال است ؛ اما این اختلاف دیدگاه های سیاسی ، نمی تواند دلیل موجهی باشد برای اهانت به متولی حرم امام ، در حرم امام و در سالروز ارتحال امام.
این ماجرا نشان می دهد برخی افراد ، برای نیل به منویات جناحی خود ، حتی حاضرند حرمت حرم را نیز بشکنند.
اگر این رؤسای این افراد با سید حسن خمینی مشکل دارند ، آنقدر امکانات رسانه ای و سیاسی دارند که بتوانند در خارج از حرم امام با وی تسویه حساب کنند.
اگر آنها واقعاً دوستدار امام بودند ، حتماً این یک روز را به احترام امام ، وزانت و وقار به خرج می دادند تا آیین این روز ، بدون حاشیه و هیاهو به انجام برسد ،اما به نظر می رسد ، فعلاً سیاست بازی بر همه چیز مقدم است.
حرم امام ، قطعاً جای مناسبی برای تنش زایی نیست و این نکته ای است که درباره جریان مقابل نیز صدق می کند و آنها نیز نباید این روز و این مکان را آلوده به بازی های سیاسی کنند.
با این حال ، مردم از کسانی که بیش از بقیه سنگ امام را به سینه می زنند انتظار دارند حرمت امام را حفظ کنند.
-
از همه مهمتر که باید دیده شود و ملاک عمل:
فحاشی BBC و VOA به عزاداران سالگرد امام
رادیوهای آمریکایی و صهیونیستی چندین میلیون مردم حاضر در حرم حضرت امام و نماز جمعه به امامت رهبر انقلاب را سپاهی و بسیجی و ماموران رژیم معرفی کردند.
به گزارش شبکه ایران، مراسم سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) و بیانات رهبر انقلاب و سخنان احمدینژاد مورد توجه ویژه رسانههای بیگانه قرار گرفت.
رسانهها بیانات رهبری و اظهارات رئیس جمهوری را در بستر تحولات پساانتخاباتی ارزیابی و تحلیل نمودند. در این راستا، ادامه ادعای بحران مشروعیت در جمهوری اسلامی پیشفرض تبلیغی رسانهها قرار گرفت تا اینگونه القاء نمایند که سخنرانیها در مراسم سالگرد درگذشت امام، باهدف افزایش مشروعیت حاکمیت صورت گرفته که ادعا می شود پس از انتخابات سال گذشته خدشهدار شده است .
حاشیهها پیرامون سخنرانی سید حسن خمینی نیز در راستای سیاست طرد نظام اسلامی و زمینهچینی برای حذف افرادی مانند هاشمی رفسنجانی از صحنه سیاست القاء گردید. به واقع این حواشی در راستای (ادعای) رویکرد مرعوب سازی مخالفان و معترضان توسط دولت، ارزیابی شد .
به گزارش فارس، تحول جامعه ایران برخلاف آرمانها و مشی امام خمینی (ره)، درقالب برخی گفتگوها و گزارشهای رسانههای بیگانه القاء شد. هدف رسانهای آن است تا تحولات پساانتخاباتی را به مثابه آغاز این تحول ادعایی معرفی نماید. نکته قابل توجه آنکه تلویزیون بیبیسی در این زمینه نقش پیشرو را برعهده گرفته است.
متن دروغ پردازی ها و ادعاهای سخیف و مضحک رادیو تلویزیون های بیگانه فارسی زبان به نقل از بولتن سازمان صدا و سیما به شرح ذیل است:
- تلویزیون آمریکا - تاریخ 14/3/1389- ساعت 20:30:00
مجری: در وصیت نامه آقای خمینی (ره) اگر صحبت از حال فعلی و گذشته افراد هست ابتدا باید روشن بشود که ملاک حقیقت در حال فعلی و گذشته افراد چیست کدام حال اگر چه جوری باشد با حقیقت متناسب است آیا ملاک دوری و نزدیکی به روش آیت الله خامنه ای و حاکمیت کنونی است این سئوالی است که باید پاسخ داده بشود.
س:از دیدن مراسم امروز شما احساس کردید که یک جنگ درونی جدی در نظام جمهوری اسلامی ایران وجود دارد ؟.
ج:خیر اتفاقا من با دیدن مراسم امروز مطمئن شدم که این جنگ تمام شده است به خاطر اینکه آیت الله خامنه ای کاملا تنها مانده تنها کسی که مصداق سخنان ایشان هست دولت محبوب ایشان و رئیس جمهور منصوب ایشان است .
س: این در واقع تلاشهایی که بسیاری کردند سخنرانی حسن خمینی را مختل بکنند شما چه برداشتی کردید فکر می کنید که یک حرکت جدیدی برای سرکوب آغاز شده است :؟
ج: خیر باز هم من فکر می کنم که برنامه امروز از قبل تعریف شده بود یک هفته است که سپاه و بسیج در سراسر کشور دارند تلاش می کنند نیروگاه پایگاه بسیج را با مسائل مختلفی اعم از اتوبوس و هواپیما و غیره به تهران بیاورند و جالب است از شب قبل گزارش رسیده توسط خبرنگاران که داخل مقبره آیت الله خمینی جا برای ورود نیست یعنی از شب قبل پر شده بود طبیعی است که اینها از قبل آماده شدند برای اینکه نگذارند هرکس که کوچکترین انتقادی به وضع موجود دارد از جمله یادگار آیت الله خمینی و نوه ایشان نتواند صحبت بکند کاملا قابل پیش بینی بود.
- تلویزیون بی بی سی - تاریخ 14/3/1389- ساعت 18:00:00
مجری: این مراسم ( در مرقد مطهر امام) غایبان بزرگی داشت تریبون دست مخالفان دولت نبو. تنها کسی که می شود گفت به نوعی نزدیک به مخالفان بود حسن خمینی بود که صحبتهای او هم قطع شد. برداشتتان از صحبتهای امروز چه است؟.
قاسم شعله سعدی نماینده سابق مجلس: ببینید جنبش سبز... تصمیم گرفتند که از مناسبت هایی که در اختیار حکومت است استفاده کنند که اولینش روز قدس بود که آن شعار تکان دهنده نه غزه نه لبنان جانم فدای ایران را دادند که در واقع در تعارض با فلسفه وجودی خود روز قدس بود و یا در مناسبت های دیگری مثل 13 آبان 16 آذر عاشورا و غیره و چون این شیوه اتخاذ شده بود در روز 22 بهمن حکومت تلاش کرد تا این قضیه را به نفع خودش مصادره کند و با حضور نظامی امنیتی گسترده در واقع هم یک بخشی از طرفداران جنبش نتوانستند به صحنه بیایند و همان بخشی که آمدند را حکومت مصادره کرد و بعنوان طرفدارهای خودش قالب کرد و برای سالگرد 22 خرداد و 25 خرداد که سالگرد انتخابات و همینطور آن تظاهرات میلیونی سنگین بود این نگرانی وجود داشت که در خرداد ماه چون مناسبت های دیگری از جمله همین مراسم ارتحال آقای خمینی وجود داشت بنابراین باید حساسیت ویژه ای راجع به این مناسبت ابراز می شد تا بلکه برای نگرانی هفته آینده که سالگرد 22 و 25 خرداد است را از همانجا بتوانند در واقع خط و نشان بکنند.
س: در واقع شما نظرتان این است که این مراسم به نوعی صف کشی دولت و طرفداران دولت بود مقابل مخالفان برای اینکه نشان بدهند که قدرت را در دست دارند؟.
ج: دقیقا همینطور است به این منظور است ضمن اینکه چون آقای خمینی (ره) یک شخصیت کاریزماتیک هر دو طرف ادعا می کند که من خط امامی هستم.
- تلویزیون آمریکا - تاریخ 14/3/1389- ساعت 20:30:00
در خبرهای ایران آیت الله سید علی خامنه ای رهبر جمهوری اسلامی ایران در مراسم بیست و یکمین سالروز درگذشت آیت الله خمینی گفت کسانیکه در صدد ایجاد تغییر در هدفهای انقلاب ایران بر می آیند همیشه چنان حرکت نمی کنند که مخالفتشان با انقلاب مشخص شود بلکه گاه در پوشش طرفداری از انقلاب حرکتی می کنند که انقلاب از جهت گیری خود دور بیفتد در این مراسم سخنرانی حجت الاسلام حسن خمینی نوه بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به دلیل تشنجی که گروهی با سر دادن شعار به وجود آوردند ناتمام ماند. احمدی نژاد رئیس جمهوری اسلامی ایران نیز در این مراسم با اشاره به حوادث جاری کشور از انتخابات ریاست جمهوری در ایران به عنوان مردمی ترین انتخابات جهان یاد کرد. از سوی دیگر مهدی کروبی طی سخنانی که امروز منتشر شد با ابراز نگرانی نسبت به وضعیت کشور تاکید کرد که اکنون جمهوریت نظام بنام اسلامیت نظام تخریب می شود این نامزد معترض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری نسبت به افزایش روزافزون حضور نیروهای بسیج و سپاه در عرصه سیاست هشدار داد.
- رادیو اسرائیل - تاریخ 14/3/1389- ساعت 18:30:00
مجری: امروز هنگامی که در ارامگاه آیت الله خمینی به مناسبت سالگرد درگذشت او مراسمی برگزار شده بود و به همین مناسبت حسن خمینی پشت تریبون قرا رگرفت. شماری از ماموران رژیم با فریادهای اعتراضی از ادامه سخنان نوه آیت الله خمینی جلوگیری کردند.در حالی که تا سال گذشته حسن خمینی یکی از طرفداران پر و پا قرص رژیم محسوب می گردید و مورد احترام سران حکومت بود از تابستان گذشته که او به جنبش سبز و طرفداران میرحسین موسوی پیوست مورد تنفر رژیم واقع شد و در ماههای اخیر شدیدا زیر فشار حمله قرار دارد. در آیین نماز جمعه امروز هنگامی که سخنان وی قطع گردید و او را از پشت میکرفون پایین اوردند به این سان یکی از نزدیک ترین افراد به پایه گذار حکومت اسلامی ایران مورد تنفر رژیم قرا رگرفت. ماموران حکومت شعار می دادند ما اهل کوفه نیستیم علی تنها بماند. آنها حتی حسن خمینی را نوه نامشروع آیت الله خمینی توصیف کردند و گفتند نوه واقعی بنیان گذار حکومت ایران حسن نصرالله است. آنها شعار دادند نواده روح الله سید حسن نصرالله و همچنین شعار می دادند مرگ بر موسوی مرگ بر منافق. همچنین هنگامی که احمدی نژاد در این ایین سخن می گفت ماموران رژیم مرتبا شعار می دادند احمدی دلاور پیرو خط رهبر و فریاد می زدند احمدی بت شکن بت بزرگ را بشکن. آنها همچنین با صدای بلند شعار مرگ بر کروبی مرگ بر موسوی و مرگ بر خاتمی سر می دادند. حسن خمینی هنگامی که با آشوب ماموران رژیم روبرو گردید و ناچار به قطع سخنرانی خود شد گفت قطعا در حرم امام افرادی هستند که در این گروه اندک که از این گروه اندک که شلوغ می کنند بیزار هستند. منابع خبری گزارش دادند که هنگام آغاز سخنرانی احمدی نژاد افراد خانواده آیت الله خمینی به نشان اعتراض محوطه ارامگاه را ترک گفتند علی اکبر هاشمی رفسنجانی در ایین امروز حضور داشت و تا پایان سخنرانی ها در تالار ماند.
یزدفردا
- نویسنده : یزد فردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا
پنجشنبه 19,دسامبر,2024